adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Ευχαριστώ ξανά! Οπότε αν έληξε το τρίμηνο και δεν κατατέθηκαν όλα τα δικαιολογητικά μπορούμε να κάνουμε αίτηση για παράταση ή ξαναρχίζουμε από την αρχή?
pavlg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 αν εντός του τριμήνου από την ημέρα της προέγκρισης, δεν πάρεις την άδεια λειτουργίας ή δεν ζητήσεις την δίμηνη παράταση που δικαιούσαι, υποβάλεις εκ νέου την αίτηση για προέγκριση.
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Ενδιαφέρον... γιατί πελάτης μου δεν με πλήρωσε οπότε και δεν τελείωσε ποτέ η άδειά του. Να δω τώρα τι θα κάνει... Ευχαριστώ για άλλη μια φορά.
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Σήμερα πήγα στο τμήμα βιομηχανίας και μου είπαν οτι είναι σε ισχύ πλέον η ΚΥΑ 32790/392/ Φ 15 /2017 (ΦΕΚ 1061 Β) που απλουστεύει τη διαδικασία σε σχέση με την κτηνιατρική ή το υγειονομικό...το έχι διαβάσει κάποιος? είναι συνέχεια του παραπάνω νόμου...νομίζω έχω μπερδευτεί με τους κακογραμμένους νόμους...είχα την εντύπωση οτι θα έχει πιο πολλές δραστηριότητες με γνωστοποίηση, αλλά απο ότι είδα στο παράρτημα Ι είναι λίγες 2
gvrettakos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Σήμερα πήγα στο τμήμα βιομηχανίας και μου είπαν οτι είναι σε ισχύ πλέον η ΚΥΑ 32790/392/ Φ 15 /2017 (ΦΕΚ 1061 Β) που απλουστεύει τη διαδικασία σε σχέση με την κτηνιατρική ή το υγειονομικό...το έχι διαβάσει κάποιος? είναι συνέχεια του παραπάνω νόμου...νομίζω έχω μπερδευτεί με τους κακογραμμένους νόμους...είχα την εντύπωση οτι θα έχει πιο πολλές δραστηριότητες με γνωστοποίηση, αλλά απο ότι είδα στο παράρτημα Ι είναι λίγες Η ΚΥΑ 32790/392/ Φ 15 /2017 (ΦΕΚ 1061 Β) αφορά το κεφάλαιο ΣΤ' του ν. 4442/2016 (Α’ 230). Οπότε για τις μεταποιητικές δραστηριότητες ισχύουν όσα λέγονται στην ΚΥΑ. Για τις υπόλοιπες δραστηριότητες περιμένουμε νεα ΚΥΑ (πχ για τα ΚΥΕ)...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα