avataria Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 εχει κανεισ καμια ιδεα για το που θα μπορουσα να βρω ενα ποργραμμα για τοιχο αντιστηριξης σε fortran ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Σε Fortran όχι, αλλά αν σε ενδιαφέρει, κάποια προγραμματάκια για τοίχους θα βρεις στα downloads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avataria Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 βρηκα ενα που λεει αντιστηριξης.rar αλλα δεν τρεχει.... καμια ιδεα για το που μπορω να ψαξω γι αυτο σε fortran ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Περίεργο, ναι όντως δεν τρέχει! (Αν μπορούν ας το δουν λίγο οι συνάδελφοι ikarnaris και Χάρης που το ανέβασαν). Σε Fortran δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το αρχείο είναι .rar και περιέχει το πρόγραμμα (edafo.exe) και μια εικόνα (wall.bmp). Αποσυμπιέστε το με τον Shareware Winrar ή το ελεύθερο λογισμικό 7z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Αποσυμπιέζοντας και εκτελώντας το αρχείο "ADAFO" βγάζει το μήνυμα: "Component MSFLXGRD.OCX or one of its dependencies not correctly registerent:a file is missing or invalid". Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Μόλις το κατέβασα και δουλεύει κανονικά. ilias, μήπως έχει πρόβλημα το winrar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Δεν ξέρω τι να πω erling! Το έκανα και με 7z και πάλι τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avataria Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 και εμένα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει..."Component MSFLXGRD.OCX or one of its dependencies not correctly registerent:a file is missing or invalid". σε άλλο PC μου τρέχει κανονικά αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί... παρακαλώ όποιος ξέρει για FORTRAN μου λέει (σας έχω πρήξει αλλά μου χρειάζεται...συγνώμη) Παρατήρηση: Τα κεφαλαία και τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, iovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: http://www.ascentive.com/support/new/support_dll.phtml?dllname=Msflxgrd.ocx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα