Giwrgos Theoxaridis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Καλησπέρα στην ομάδα Θέλω να μου κάποιος αν γνωρίζει. Έχω συμφωνήσει στην ενοικιάσει ενός γραφείου.το θέμα είναι ότι ο ιδιοκτήτης έχει χρέη προς τη ΔΕΗ στην συγκεκριμένη παροχή η οποία είναι κομμένη. Εγώ με το μισθωτήριο που θα κάνω θα μπορέσω να πάρω κανονικά σύνδεση στο όνομα της εταιρείας η θα πρέπει να εξοφληθεί πρώτα το χρέος του ιδιοκτήτη ; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgio_g Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 εσυ θα παρεις κανονικα ρευμα... οι οφειλες πανε στο ΑΦΜ του λογαριασμου και οχι στον μετρητη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Theoxaridis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Και εγώ έτσι ήξερα,σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantina l Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 καλησπέρα θα ήθελα την βοηθεια σας όσον αφορα το παρακάτω πρόβλημα. Πρόκειται να νοικιασω ένα διαμερισμα που όμως ο ιδιοκτητης στο ονομά του έχει οφειλη 14000 ευρω για την οποία είχε γινει ρυθμιση και σταματησε να τη πληρωνει με αποτελεσμα να του κόψουνε το ρεύμα. Μου είπαν από τη ΔΕΗ ότι για να μπορεσω να πάρω το ρολοι στο ονομά μου ως ενοικιαστης πρέπει ο ιδιοκτήτης να πληρωσει 7000 ευρω για να ξανακάνει ρυθμιση και μετα να γινει η νέα συμβαση στο ονομά μου. Αποφάσισα να δωσω εγω τα 7000 ευρω (προκαταβολή ενοικίων) αλλά πως μπορω να εξασφαλιστω ότι αφου πληρωσω τη ρυθμιση του θα μπορεσει να γινει η μεταφορα στο ονομά μου και δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα να ηλεκτροδοτηθει ξανα το διαμερισμα. ¨οπως καταλαβαίνετε το ποσο είναι μεγάλο και θα ήθελα να εξασφαλιστω ότι μετα θα έχω ρεύμα. Ευχαριστω εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 (edited) παρ' ολο που η χρεωση γινεται σε ΑΦΜ άλλου και η νεα συνδεση στο ΑΦΜ άλλου, του νεου μισθωτη, η, άλλη, απλη διαδικασια ειναι, να πατε μαζι να γινει ρυθμιση, και να γραψετε στο μισθωτηριο οτι εσυ θα καταβαλεις στην ΔΕΗ για λογαριασμο του το ποσο της ρυθμισης καθε μηνα εξ ευρω ".......", θεωρουμενο σαν καταβολη εναντι του μηνιαιου μισθωματος και το υπολοιπο ποσο εξ ευρω "......." θα καταθετεις στον υπ' αριθ...λογαριασμό του. Edited Απρίλιος 24 , 2018 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantina l Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 15 hours ago, dimitris GM said: παρ' ολο που η χρεωση γινεται σε ΑΦΜ άλλου και η νεα συνδεση στο ΑΦΜ άλλου, του νεου μισθωτη, η, άλλη, απλη διαδικασια ειναι, να πατε μαζι να γινει ρυθμιση, και να γραψετε στο μισθωτηριο οτι εσυ θα καταβαλεις στην ΔΕΗ για λογαριασμο του το ποσο της ρυθμισης καθε μηνα εξ ευρω ".......", θεωρουμενο σαν καταβολη εναντι του μηνιαιου μισθωματος και το υπολοιπο ποσο εξ ευρω "......." θα καταθετεις στον υπ' αριθ...λογαριασμό του. Eυχαριστω πολύ ! Ελπίζω να το δεχτουν από τη ΔΕΗ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 καλημέρα, δηλαδή εάν ο προηγούμενος χρήστης χρωστάει στην ΔΕΗ, δεν ακολουθεί μόνον αυτόν (το ΑΦΜ του) το χρέος ??? και άρα δεν μπορεί να γίνει νέο συμβόλαιο σε άλλον χρήστη ?? φαντάζομαι ότι για να είσαι σίγουρα εξασφαλισμένη, το ποσό της ρύθμισης κάθε μήνα θα είναι μικρότερο από το ποσό που θα πλήρωνες για ενοίκιο, έτσι ώστε εάν για κάποιο λόγο λήξη η μίσθωση, να μην έχεις δώσει περισσότερα χρήματα από ότι σου αναλογούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantina l Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 2 hours ago, asterios said: καλημέρα, δηλαδή εάν ο προηγούμενος χρήστης χρωστάει στην ΔΕΗ, δεν ακολουθεί μόνον αυτόν (το ΑΦΜ του) το χρέος ??? και άρα δεν μπορεί να γίνει νέο συμβόλαιο σε άλλον χρήστη ?? φαντάζομαι ότι για να είσαι σίγουρα εξασφαλισμένη, το ποσό της ρύθμισης κάθε μήνα θα είναι μικρότερο από το ποσό που θα πλήρωνες για ενοίκιο, έτσι ώστε εάν για κάποιο λόγο λήξη η μίσθωση, να μην έχεις δώσει περισσότερα χρήματα από ότι σου αναλογούν. Καλημέρα. Το χρέος είναι του ιδιοκτητη και δυστυχως εχει γινει διακοπή λόγω χρέους και για να γινει επανασυνδεση στο ονομά μου, μου είπαν από τη ΔΕΗ ότι πρέπει να δωθει το 50 % της οφειλης του ιδιοκτητη για να μπορεσει να κανει ο ιδιοκτητης ρυθμιση και μονο αν γινει ρυθμιση μπορω εγω ως ενοικιαστρια να πάρω το ρολόι στο ονομα μου .Το ποσό αυτο όμως (το 50%) είναι μεγαλο και θα το δωσω εγω ως προκαταβολη ενοικιων για 1 χρόνο. Αυτο που με ανησυχει είναι πως ειμαι εξασφαλισμένη ότι αφού γίνει ρυθμιση του ιδιοκτητη ( με το ποσο που θα εχω δώσει εγω) ότι δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα ώστε να παρω το ρολόι στο ονομά μου. Αν το ζητήσω γραπτώς από τον υπάλληλο της ΔΕΗ είμαι εξασφαλισμένη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Kάνε μια ερώτηση και σε αλλη εταιρία ρεύματος να δεις τι θα σου πούνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 (edited) 23 ώρες πριν, dimitris GM said: παρ' ολο που η χρεωση γινεται σε ΑΦΜ άλλου και η νεα συνδεση στο ΑΦΜ άλλου, του νεου μισθωτη, η, άλλη, απλη διαδικασια ειναι, να πατε μαζι να γινει ρυθμιση, και να γραψετε στο μισθωτηριο οτι εσυ θα καταβαλεις στην ΔΕΗ για λογαριασμο του το ποσο της ρυθμισης καθε μηνα εξ ευρω ".......", θεωρουμενο σαν καταβολη εναντι του μηνιαιου μισθωματος και το υπολοιπο ποσο εξ ευρω "......." θα καταθετεις στον υπ' αριθ...λογαριασμό του. τοτε θα κανεις το παραπανω. Θα ζητησεις συνδεση με βαση το μισθωτηριο. Το χρεος ανηκει σε αλλο ΑΦΜ και η ΔΕΗ δεν μπορει να μην σε συνδεει επειδη χρωσταει "αλλος" [συνδεση με αλλον παροχo δεν μπορει να κανει. Ολα ειναι on line http://www.iefimerida.gr/news/268455/stop-stin-allagi-parohoy-ilektrikoy-reymatos-gia-osoys-hrostane-sti-dei Edited Απρίλιος 25 , 2018 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα