Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cleanmag Μέθοδος καθαρισμού πετρελαιοκηλίδων


pk10gr

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εχετε ακουσει ή εχετε δει καποιο βιντεο για αυτη τη μεθοδο.. Ειναι πραγματικα εντυπωσιακη τοσο σαν ιδεα οσο και σαν προιον.. Το κακο ειναι οτι τοσα χρονια και για πολλους και διαφορους λογους δεν εχει βρει πρακτικη εφαρμογη..

Το παραθετω για 2 κυριως λογους.. Πρωτον για ενημερωση και γνωση.. Δευτερον σαν ενα στοιχειο σε συνεχεια διαφορων αποψεων και συζητησεων που εχουν γινει σε αλλα σημεια του forum της δουλειας που μπορει να γινει στα ΤΕΙ..

 

***Θα παρακαλουσα σε οτι αφορα το δευτερο να μην υπαρξουν θετικα ή αρνητικα σχολια σε αυτο το ποστ.. Υπαρχει αρκετος χωρος να συζητηθει αλλου η "κοντρα" αυτη***

 

http://www.teipir.gr/cleanmag/

http://www.youtube.com/watch?v=dej7sr2bmh8

http://www.youtube.com/watch?v=l4zaEYyris4&feature=related

Link to comment
Share on other sites

Είναι ελληνική εφεύρεση το υλικό? πρόκειται για πολύ σημαντική εφαρμογή σε παγκόσμιο επίπεδο. Ελπίζω αν είναι ελληνική να μη τη δώσουμε όπως άλλα για ένα κομμάτι ψωμί να την εκμεταλλεύονται άλλοι φωστήρες του εξωτερικού!

Link to comment
Share on other sites

Ναι εναι ελληνικη εφευρεση απο καθηγητες του ΤΕΙ Πειραια.

Δυστυχως για διαφορους λογους οπως ηδη ανεφερα δεν εχει ακομα βρει πρακτικη εφαρμογη.. Και το χειροτερο απ'ολα εινι οτι καποια στιγμη που θα ληξει και το copyright της πατεντας, μπορει να χαθει και τζαμπα..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.