aware Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Καλημέρα Επιθυμώ εγγραφή του τέκνου μου. Προφανώς ΔΕΝ γίνεται ηλεκτρονικά, ΔΕΝ υπάρχει πλεον το υποκαταστημα Αγ. Παρασκευής, ΔΕΝ γίνεται σε ΚΕΠ και ΔΕΝ υπαρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες στον ιστότοπου του Ταμείου. Εν έτει 2016! Οπότε εάν μπορεί κάποιος να μου πει εάν επαρκούν: 1. Βεβαιωση ΑΜΚΑ 2. Ληξ. Πράξη Γεννησης 3. Ταυτότητα γονέα που θα κάνει την αίτηση 4. Πληρωμή και των ασφαλίστρων Β 2016 Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΑΓ
gecko Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Καλησπέρα. Συμβουλεύσου και την «Αίτηση για Ασφάλιση του παιδιού / παιδιών στον Κλάδο Υγείας» στο link του ΤΣΜΕΔΕ που σου επισυνάπτω. Ζητάνε και βεβαίωση από το ασφ. ταμείο του/της συζύγου (πχ ΙΚΑ) οτι δεν είναι ασφαλισμένο και εκεί. http://www.tsmede.gr/Default.aspx?TabId=320
aware Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Ευχαριστώ. Η σύζυγος μου βρίσκεται ασφαλισμένη στην δική μου μερίδα οπότε θεωρητικά δεν χρειάζεται βεβαιωση;
gecko Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτή την περίπτωση, αλλά ακόμα και αν έχει δουλέψει κάποτε και έχει Αρ. Μητρώου ΙΚΑ, ίσως είναι απαιτητό. Αν όχι, εγώ για να είμαι καλυμμένος θα έπαιρνα και μια Υ. Δ. της συζύγου οτι δεν είναι ασφαλισμένη πουθενά αλλού. Αν μπορέσεις να βγάλεις άκρη από τηλ. στο ΚΥΤ έχει καλώς, αλλιώς πήγαινε επιτόπου (με όλα τα υπολοιπα δικαιολογητικά) και ρώτα και για αυτό αν χρειάζονται κάτι περαιτέρω. Δυο φορές που πήγα ήταν άδειο και δεν περίμενα καθόλου.
aware Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 Πηρα τηλ και ευτυχως απάντησαν μετα από 2-3 κλησεις. Δεν χρειάζομαι υπευθ. δηλωση συζυγου αλλά ΑΜΚΑ και ληξ. πραξη γεννησης. Και απο οτι εμαθα αλλαξαν και διευθυνση. Πλατεία Κλαυθμώνος. Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα