gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Απο τηνστιγμη που εχουμε επαγγελματικο (οψεως) στην Εθνικη τοτε αυτο ειναι που λαμβανεται υποψιν. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε POS. Ας παει ο πελατης να πληρωσει στον λογαρισμο μας στην Τραπεζα. 1
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί από το άρθρο 65 του Ν.4446/2016 καταλαβαίνω πως οι "δικαιούχοι πληρωμής" (όπως εμείς) <<στο πλαίσιο των συναλλαγών τους με καταναλωτές (φυσικά πρόσωπα τα οποία ενεργούν για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, ή επαγγελματική τους δραστηριότητα), υποχρεούνται, εντός ορισμένης προθεσμίας και ανάλογα με τον κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητάς τους (ΚΑΔ), να αποδέχονται μέσα πληρωμής με κάρτα για την ολοκλήρωση των πράξεων πληρωμής>>. Δεν ξέρω αν από τις 22/12/2016 μέχρι σήμερα, έχει εκδοθεί η απόφαση των Υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Οικονομικών. Μάλλον χλωμό.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Αναμένουμε εγκύκλιο για αυτό το θέμα!!!!!
msxoin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Πφφφ....χαμος στο ισιωμα....εγω δεν έχω καν όψεως.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 (edited) Λογαριασμό στην ΕΤΕ σαν αυτο που εχουν οι μηχανικοι που παλαιότερα κατατίθονταν οι αμοιβες δεν έχεις; Πάντως σε οποια τράπεζα εχεις κωδικο πελατη πολυ ευκολα ανοιγεις επαγγελματικο λογαριασμο. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Ιανουάριος 6 , 2017 by georgegaleos
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει μερικά παραδείγματα συναλλαγών, με κάρτες πληρωμής που έχουν εκδοθεί από τριμερή και τετραμερή συστήματα καρτών πληρωμής;
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δες εδώ στη σελίδα 6 το 1.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Εχει στηθει ολοκληρη μπιζνα γυρω απο τα POS. Βλεπε viva, cosmote κτλ.. Εμ, βεβαια, 1% (βλ προμηθεια) του τζιρου ολης της χωρας, δεν τη λες και "μικρη πιτα".
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Όλοι οι νόμοι βγαίνουν για τις τράπεζες. Καλά έκανα και έκλεισα το ΑΠΥ και πλέον κινούμαι μόνο με το ΤΠΥ, να είχα κανα περίεργο να μου έλεγε αν έχω pos... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Φυσικά και για τις τράπεζες, να μαζέψουν όλο το χρήμα. Ευχαριστώ galeos!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα