Panayiotis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Εάν έχουμε κοιτόστρωση πρέπει απαραίτητα να συνδέουμε τις κολώνες με πεδιλοδοκούς και στις 2 κατευθύνσεις? Ρωτάω ρητορικά διότι γνωρίζω ότι θα πείτε όχι. Απλά επειδή είναι κάποτε πολύ δύσκολο να επιτευχθεί αυτό και δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει. Ευχαριστώ.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 αν και πάντα τις συνδέω, αν κάνεις όλους τους απαραίτητους ελέγχους πιστεύω πως δεν χρειάζεται.
camelot Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Αν και συμφωνώ με τον Αρης Χανιά, χρησιμοποιώ άλλες λέξεις. Δεν επιβάλλεται (από τη Νομοθεσία), αλλά χρειάζεται, δηλαδή είναι σωστότερο. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό σε κάποιες περιπτώσεις τότε αφού δεν επιβάλλεται (από τη μελέτη), δεν χρειάζεται, δηλαδή αρκεί η μονοδιάστατη σύνδεση!
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 αυτό θα ήθελα να είχα πει και εγώ αλλά.... Εξάλλου για αυτό θεμελιώνω με τον ίδιο τρόπο και εγώ Ευχαριστώ Camelot
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα