nikobar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 3 λεπτά πριν, pirsogiannis said: Δεν έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία και δεν γνωρίζω πόσες μέρες θα κάνει.αν τελικά έρθει ,θα αφορά ενημερότητα στο ΤΣΜΕΔΕ ήτοι έως 31/12/2016... μετά ανέλαβε δράση ο εφκα,για τον οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι χορηγει ηλεκτρονικά ασφαλιστικές ενημερότητες. Κατάλαβα. Έχω κάνει αίτημα και μέσω ΕΦΚΑ εδώ και μια εβδομάδα και δεν έχει απαντήσει κανείς. Στο ΤΣΜΕΔΕ επίσης δεν απαντάνε σε τηλέφωνα, ούτε σε email και από όσο ξέρω δεν μπορείς να πας σε δημόσιες υπηρεσίες χωρίς ραντεβού λόγω COVID. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ισχύει για το ΤΣΜΕΔΕ και μπορείς να πας χωρίς ραντεβού. Μήπως το γνωρίζεις? Αν έχω κι εγώ κάποια απάντηση θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 (edited) https://www.efka.gov.gr/menoumespiti.php Κάνεις αίτηση (προσοχή στο "ΠΡΟΣ"!!!) και σου στέλνουν την ενημερότητα με φαξ (γιατί δεν έχουν scanner... 😀 για να την στείλουν με email ) Εμένα την έστειλαν την επόμενη εργάσιμη... Edited Απρίλιος 12 , 2020 by astrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikobar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 20 λεπτά πριν, astrah said: https://www.efka.gov.gr/menoumespiti.php Κάνεις αίτηση (προσοχή στο "ΠΡΟΣ"!!!) και σου στέλνουν την ενημερότητα με φαξ (γιατί δεν έχουν scanner... 😀 για να την στείλουν με email ) Εμένα την έστειλαν την επόμενη εργάσιμη... Αυτό έχω κάνει. Και δεν μου έχουν απαντήσει από την προηγούμενη Τρίτη. Στο ''προς'' έβαλα ΚΤ-Αθηνών Αττικής - Διεύθυνση Εισφορών των Τομέων Μηχανικών και ΕΔΕ με Έδρα την Αθήνα. Αυτό δεν είναι? Φάξ??? Τραγικό. Που το δήλωσες το φάξ, στον αριθμό τηλεφώνου? Συγνώμη για τις ερωτήσεις, προσπαθώ να βγάλω άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Έσοδα-Ασφάλιση - Ασφαλιστική Ενημερότητα μη Μισθωτού/Αγρότη/Αυτοαπασχολούμενου προς Διεύθυνση Εισφορών των Τομέων Μηχανικών και ΕΔΕ με Έδρα την Αθήνα Με κάλεσαν στο τηλέφωνο που είχα δηλώσει για να ζητήσουν το fax... Θα σου έλεγα να ξανακάνεις αίτηση και να αναμένεις το τηλέφωνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikobar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 55 λεπτά πριν, astrah said: Έσοδα-Ασφάλιση - Ασφαλιστική Ενημερότητα μη Μισθωτού/Αγρότη/Αυτοαπασχολούμενου προς Διεύθυνση Εισφορών των Τομέων Μηχανικών και ΕΔΕ με Έδρα την Αθήνα Με κάλεσαν στο τηλέφωνο που είχα δηλώσει για να ζητήσουν το fax... Θα σου έλεγα να ξανακάνεις αίτηση και να αναμένεις το τηλέφωνο... Σ' ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 2 ώρες πριν, astrah said: https://www.efka.gov.gr/menoumespiti.php Κάνεις αίτηση (προσοχή στο "ΠΡΟΣ"!!!) και σου στέλνουν την ενημερότητα με φαξ (γιατί δεν έχουν scanner... 😀 για να την στείλουν με email ) Εμένα την έστειλαν την επόμενη εργάσιμη... φαξ? ΦΑΞ? ΦΑΞ Έλεος!!!! το τελευταίο μου χάλασε το 2010!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Εμένα πάντως μου ήρθε στο email μου, σήμερα το απόγευμα (Μ. Πέμπτη) στις 4 το απόγευμα! Γρήγορα και εύκολα! Να λέμε και τα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 https://www.cnn.gr/oikonomia/story/217052/vroytsis-hlektronika-pleon-i-asfalistiki-enimerotita-1-500-000-mi-misthoton την επόμενη βδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagom Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2020 (edited) Συνάδελφοι, καλησπέρα. Μια ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος: Η ΔΟΥ μου ζήτησε ασφαλιστική ενημερότητα για πρόσθεση δευτερεύοντος ΚΑΔ. Τους ρώτησα αν πρέπει να είναι από τον ΕΦΚΑ ή από το ΤΣΜΕΔΕ και μου απάντησαν ότι πρέπει να είναι από το ΤΣΜΕΔΕ, αφού οι ΚΑΔ μου είναι μηχανικών. Πήγα λοιπόν σήμερα στο ΤΣΜΕΔΕ για να βγάλω μια (αφού από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του eTΣΜΕΔΕ δεν μπορούμε πια) και μου είπαν ότι επειδή τα νούμερα είχαν τελειώσει, ή να πάω τη Δευτέρα, ή να την βγάλω ηλεκτρονικά από τον ΕΦΚΑ. Δεν υπάρχει λέει πια ασφαλιστική ενημερότητα ΤΣΜΕΔΕ, αλλά μόνο μία, αυτή που δίνει ο ΕΦΚΑ. Όλα αυτά μου τα είπε ο σεκιουριτάς, γιατί σε υπάλληλο δεν κατάφερα να φτάσω… Ξέρετε αν πράγματι είναι έτσι; Edited Ιούλιος 17 , 2020 by vagom Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2020 (edited) Μπες στη σελίδα του ΕΦΚΑ Ηλ.Υπηρεσίες -> Δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης -> Βεβαιώσεις ΕΦΚΑ -> Αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας Edited Ιούλιος 17 , 2020 by danaikaterina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα