giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Και εγώ από ΤΣΜΕΔΕ με ιςχυ μεχρι 4/11/17! Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatal Εμενα μου έβγαλε το ΤΣΜΕΔΕ ενημερότητα μέχρι 30/6/2017 το 4/11/2017 που κολλάει; αφου μεχρι προτινος η ενημερότητα είχε ισχυ 6μήνου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Εμενα μου έβγαλε το ΤΣΜΕΔΕ ενημερότητα μέχρι 30/6/2017 το 4/11/2017 που κολλάει; αφου μεχρι προτινος η ενημερότητα είχε ισχυ 6μήνου.. Γιατί έχω προπληρώσει δόσεις ρύθμισης μεχρι και τον Οκτώβριο του 17 Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 ΟΚ , αλλά δεν έχεις προπληρώσει και το (αν είμασταν στο ΤΣΜΕΔΕ) Α2017!!!! , για να σου βγάλει περάν του 30/06... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Τι να σου πω φίλε.. Αυτό μου είπαν στο ταμείο αυτοπρόσωπος αυτό βγάζει και η ενημερότητα.. Όταν παω σπίτι θα ανεβάσω και φωτό της ενημερότητας Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Ενημερότητα από το tsmede.gr πώς την εκτυπώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 (edited) Όπως υποσχέθηκα η εν λόγο φωτό της ενημερότητας μου Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited Ιανουάριος 6 , 2017 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Πες τους να μας βγάλουν και εμας κάνα 2 !!!!!!!!! Χαχα... Ωραίος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 trolia !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Κι είπα δεν θα το κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Χαχαχα καλό !!!!. Το 2034 μου κάνει μια χαρά !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα