dimitrisg11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Γειά σας, Έχω μια γεώτρηση στην αυλή του σπιτιού μου και καθόλη την διάρκεια του χρόνου βγάζει ζεστό νερό. Αναρωτιόμουν, σε τι θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο αυτό το ζεστό νερό και με ποιο τρόπο; Σας ευχαριστώ Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 .... Αναρωτιόμουν, σε τι θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο ... ενδιαφέρον..... ερώτηση. Θερμοκρασία νερού που φτάνει στην επιφάνεια? ποσότητα? Το έχεις δώσει για έλεγχο χημικής ανάλυσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisg11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 60 βαθμούς περίπου. μεγάλη ποσότητα. όχι δεν το έχω δώσει για αναλυση. Δεν το πίνω .. μεχρι τώρα ποτίζω τον κήπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Με 60 βαθμούς και μπόλικη ποσότητα που λες (κι αφού δεν ξεράθηκε το τοπίο στον κήπο σου τόσο καιρό που τον ποτίζεις) σου συνιστώ να βρεις κάποιον ή κάποιους μηχανολόγους τσακάλια και θα σου βρουν πολλές αξιοποιήσεις… πιθανά σίγουρα ζεστό σπίτι χειμώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikmmech Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Υπάρχουν διάφορες νομοθετικές απαιτήσεις για την θερμική εκμετάλλευση του ενεργειακού περιεχομένου του νερού - βλ. επισυναπτόμενο 2009ΥΠΑΝ-ΦΕΚ1249Β.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 (edited) πολυ σωστα ο βασικος νομος ειναι ο 3175/2003 [με πολλες τροποποιησεις και 38 εφαρμοστικα...] ενα απο αυτα Ν 3175/2003: Αξιοποίηση γεωθερμικού δυναμικού,τηλεθέρμανση,φυσικό αέριο, εγκ/σεις σε πρόσοψη κτιρίων κλπ (331809) Άρθρο 11 Ενεργειακά συστήματα θέρμανσης ή ψύξης 1. Η εγκατάσταση για ίδια χρήση ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης ή ψύξηςχώρων μέσω της εκμετάλλευσης της θερμότητας των γεωλογικών σχηματισμών καιτων νερών, επιφανειακών και υπόγειων, που δεν χαρακτηρίζονται, σύμφωνα μετις διατάξεις του νόμου αυτού, γεωθερμικό δυναμικό, επιτρέπεται ύστερα από άδειαπου χορηγείται στον κύριο του ακινήτου από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση. 2. Με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης ρυθμίζονται οι ειδικότεροι όροι,προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η διαδικασία για την έκδοσητων αδειών αυτών. Edited Ιανουάριος 12 , 2017 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 χημική ανάλυση και αν δεν έχει τίποτα "περίεργο"... θα έχεις "δωρεάν θέρμανση και ΖΝΧ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα