stelios82ole Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Καλησπέρα, γνωρίζετε εάν οι δασικοί χάρτες που αναρτώνται αυτό τον καιρό (Ιαν-2017), είναι ενημερωμένοι με πράξεις χαρακτηρισμού που έχουν έχουν εκδοθεί πριν 30 χρόνια και βασίζονται σε τοπογραφικά χωρίς συντεταγμένες? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 (edited) αυτο θα το δεις αναλυτικα για την περιοχη που σε ενδιαφερει και θα ελεγξεις τους "κωδικους καλυψης" δλ...¨τον "χαρακτηρισμο" και οπως εχει πει και το Δασαρχειο Ηλειας.[δες προσφατο θεμα...] εάν δεν μπορεις μονος σου, απευθυνεσαι σε ειδικο δασολογο και μηχανικο ολα ειναι εδω http://www.michanikos.gr/topic/48731-Ανάρτηση-Δασικών-Χαρτών-περιοχών-Καβάλας-Πιερ/?p=895319 Edited Ιανουάριος 19 , 2017 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios82ole Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Σε ευχαριστώ πολύ, ναι το παρακολουθώ το thread που λες, είναι πολύ χρήσιμο όντως. Το ξέρω ότι όταν αναρτηθούν οι δασικοί χάρτες για την περιοχή που θέλω, τότε θα μπορέσω να ταυτοποιήσω αυτό που ρωτάω. Απλώς, για να ξέρω τι με περιμένει, εάν κάποιος γνωρίζει περίπτωση παλιάς πράξης χαρακτηρισμού χωρίς συντεταγμένες, να μου πει εάν περιλήφθηκε στο δασικό χάρτη (εφόσον έχει αναρτηθεί) η πληροφορία αυτή ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2017 (edited) ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Αποφάσεις των Δ/νσεων Δασών για την ανάρτηση Δασικού Χάρτη σε περιοχές αρμοδιότητάς τουs.Ημ. Διεύθυνση Δασών Απόφαση ανάρτησης Ανακοίνωση27.1 ΦΛΩΡΙΝΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση27.1 ΠΡΕΒΕΖΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση27.1 ΑΧΑΪΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση27.1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Απόφαση Ανακοίνωση20.1 ΠΕΛΛΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση20.1 ΚΟΖΑΝΗΣ Απόφαση Ανακοίνωση20.1 ΕΥΒΟΙΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση20.1 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Απόφαση Ανακοίνωση20.1 ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση20.1 ΕΒΡΟΥ Απόφαση Ανακοίνωση13.1 ΗΛΕΙΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση13.1 ΚΑΒΑΛΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση13.1 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση13.1 ΠΙΕΡΙΑΣ Απόφαση Ανακοίνωση περισσοτερα εδω https://dasarxeio.com/dasikoi_xartes/ Edited Ιανουάριος 29 , 2017 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Κατά 99% όχι. Υποβάλλεις αντίρρηση ατελώς και στα συνυποβαλλόμενα βάζεις την πράξη χαρακτηρισμού. όπως γράφει ο εξαίρετος Δημήτρης χρειάζεσαι και μια βοήθεια για την οριοθέτηση του ακινήτου στο σύστημα υποβολής αντιρρήσεων, εκτός αν έχεις ευχέρεια προσωπικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα