konina.k. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 Συνάδελφοι έχει κάνει κανείς την διαδικασία για να πάρει παρέκκλιση όρων δόμησης σε εκτός σχεδίου περιοχή για προσθήκη κτηρίων σε υπάρχον εκπαιδευτήριο?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 (edited) 1.Επιτρέπεται η ανέγερσις εκπαιδευτηρίων, οικοτροφείων, ασύλωνκαι λοιπών ευαγών ιδρυμάτων, κατά παρέκκλισιν των διατάξεων του άρθρου1 του παρόντος Διατάγματος. Η παρέκκλισις εγκρίνεται δι` αποφάσεως του Υπουργού Δημοσίων`Εργων ή του εις ο μετεβιβάσθη η αρμοδιότις αυτού οργάνου, μετάπρότασιν της αρμοδίας Υπηρεσίας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας καιΘρησκευμάτων ή του εποπτεύοντος το ίδρυμα Υπουργείου και μετά γνώμηντου Συμβουλίου Δημοσίων Εργων. αναλυτικα στο Δ 538/78 αρθρο 5 υγ βαλε και "ειδικοτητα" Edited Ιανουάριος 23 , 2017 by dimitris GM
konina.k. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ γαι την απαντηση. Γνωρίζω τους νόμους που μου αναφέρεις συνάδελφε. Ωστόσο εχω πάει στο Υπουργείο και εχω πάρει ενα έγγραφο το οποίο λεει οτι μπορώ στα πλαισια του μαθήματος της φυσικής αγωγης μπορώ να εχω μαθημα κολύμβησης στο εκπαιδευτήριο. Αφού κατασκευάσω το κτήριο να πάω να πάρω άδεια λειτουργίας .Από την άλλη η περιφέρεια θέλει απο το υπουργείο εγκριση 'ορων δόμησης απο το υπουργείο. Το υπουργείο δεν δίνει τέτοιο χαρτί.Δεν είναι αρμόδιο να θωρήσει ορους δόμησης και εγω εχω μπλέξει.\ καμία συμβουλή?Ιδέα? Edited Φεβρουάριος 10 , 2017 by Manolis gon
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα