freebil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Καλημέρα σας. Είμαι νέος μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα. Τελείωσα το Πολυτεχνείο το καλοκαίρι και θέλω να μάθω πληροφορίες για το θέμα της ασφάλισης. Αυτή τη στιγμή είμαι στο ΙΚΑ που έγινε ΕΦΚΑ. Πιστεύετε αξίζει να εγγραφώ στο ΤΕΕ ώστε να είμαι ασφαλισμένος στο ΕΦΚΑ μέσω αυτού; Διαβάζω πως τα πράγματα είναι δύσκολα σε όποιον είναι εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ισχύει το ίδιο για τους μισθωτούς; Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Ουτε να το σκεφτεσαι, εφοσον εχεις απασχοληση.
freebil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 (edited) Απ' ότι έχω καταλάβει, οι ασφαλιστικές εισφορές είναι σχεδόν ίσες τώρα. Οπότε όσα πληρώνει η εταιρεία τώρα, θα πληρώνει και εαν εγγραφώ στο ΤΕΕ. Κάνω λάθος; Ίσως δεν είναι ίσες μετά από χρόνια; Επίσης, αν δεν είχα απασχόληση δεν θα ήταν πιο δύσκολα; Τότε θα αναγκαζόμουν να πληρώνω εισφορές χωρίς να εργάζομαι. Αλλά τώρα; Edited Ιανουάριος 27 , 2017 by freebil
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Για ποιο λογο να κανεις εγγραφη στο ΤΕΕ?
tauri_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 (edited) Άμα έχεις δουλειά και σε έχουν και μισθωτό κάτσε όπως είσαι και άναψε και μια λαμπάδα στον εργοδότη σου. Πλέον όλοι παρακαλάμε να μας κάνουν μισθωτούς (εφόσον έχουμε δουλειά βέβαια). Όσον αφορά το ΤΕΕ τι το θες; Τσάμπα λεφτά για να κάνουν καριέρες κάποιοι. Καμία ισχύ, καμία διεκδίκηση των δικαιωμάτων των μηχανικών. Κομματικά παιχνίδια, παρατάξεις και γενικά βρωμιά. Edited Ιανουάριος 27 , 2017 by tauri_7 3
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Γιατί να κάθεσαι και να πληρώνεις συνδρομή κάθε χρόνο? Δεν κερδίζεις τίποτα μείνε ως έχεις μην μπλέξεις αργότερα
freebil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Επειδή η εταιρεία έχει εργαζόμενους είτε στο πρωην ΙΚΑ είτε στο πρώην ΤΣΜΕΔΕ και υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφώ στο ΤΕΕ αν θέλω, ρωτάω αν με συμφέρει. Για παράδειγμα έχω ακούσει ότι θα έχω περισσότερο ΕΦΑΠΑΞ. Για τη συνδρομή νομίζω ότι είναι 20 ευρώ το χρόνο, οπότε αντέχεται. Βλέπω το θέμα από τη σκοπιά του μισθωτού. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έιναι σίγουρο πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στο ΤΕΕ.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Εστω και σε απολυουν, τι κανεις? Θα πληρωνεις 2500-3000Ε το χρονο, εχεις δεν εχεις δουλεια.
freebil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Νομίζω υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής. Σε μια φανταστική κατάσταση με π.χ. 35 χρόνια δουλείας ως μισθωτος, με συμφέρει να είμαι στο ΤΕΕ; Έχει πλεονεκτήματα;
zefuros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Μονο αν χρειαζόσουν την σφραγιδα θα σκεφτόσουν την εγγραφή στο ΤΕΕ. Ειδάλλως, αραξε!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα