Ευτυχία Γαν Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω στο εξής: Υπόγειο που υφίσταται νόμιμα 120τμ με ιδιοκτήτες τους γονείς (ποσοστό 50% ο καθένας) επιθυμούν να το μεταβιβάσουν στα δύο τους παιδιά. Δεν θέλουν να μεταβιβάσουν απλά τα ποσοστά τους αλλά να χωρίσουν το υπόγειο στα δύο και να ορίσουν ότι το ένα παιδί θα πάρει τη Βόρεια αποθήκη και το άλλο τη Νότια. Πήγα στην πολεοδομία να ρωτήσω και μου είπαν ότι αρκεί μια Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας....(αίτηση,κάτοψη, τεχνική έκθεση και ΥΔ απο τους ιδιοκτήτες των κοινόχρηστων γιατί θα πρέπει να ανοιχθεί πόρτα κτλ) Με τη μεταβίβαση στη συνέχεια δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα? Θα πρέπει να κολληθούν και ένσημα στο ΙΚΑ για τον τοίχο που θα χτιστεί?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 (edited) επειδη, για να χωρισεις στα δυο την αποθηκη, θα πρεπει να γινει τροποποιηση της συστασης συννενοησου με την συμβ/φο εάν ειναι εφικτη, λογω καποιων προυποθεσεων που απαιτουνται για την τροποποιηση Edited Ιανουάριος 31 , 2017 by dimitris GM
Ευτυχία Γαν Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Μίλησα με τη συμβολαιογράφο .... η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκε... πολύ αλλά μου είπε ότι γίνεται αν δεν έχει πολεοδομικές αυθαιρεσίες...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 δινεις βεβαιωση μη αυθαιρεσιων/ή περι τακτοποιησης και την αδεια μετα αναλαμβανει αυτη.
Ευτυχία Γαν Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Άρα αφού δεν έχει αυθαιρεσίες δίνω βεβαίωση μη αυθαιρεσιών και για τον διαχωρισμό απο μία σε δύο αποθήκες την άδεια μικρής κλίμακας αν κατάλαβα καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα