GriGaS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Πήγα στην Εθνική, όπου μου είπαν πως με βάση την πάγια εντολή, επειδή είναι επαναλαμβανόμενη το Ταμείο μπορεί να τραβήξει όσες δόσεις θέλει όποτε θέλει. Έγινε γραπτό ερώτημα τόσο για το γιατί έγινε η διπλή χρέωση, όσο και για το ποιο μήνα αφορά η δεύτερη χρέωση και μου είπαν ότι θα έχουμε απάντηση σήμερα. Θα επανέλθω με νεώτερα... 2
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 (edited) ΥΓ. Θα προβλεψω οτι δεν προκειται να τα παρουμε πισω και θα αφαιρεθει το ποσο, απο την τελευταια δοση. Θυμηθειτε το... Θυμηθειτε με! Ειναι τετοια η μηχανογραφηση τους, που ουτε μπορουν να τα επιστρεψουν, ουτε μπορουν τον επομενο μηνα να μην τραβηξουν τη δοση. Ειναι ΓΕΛΟΙΟΙ. Ξερουν ο καθενας τι υποχρεωσεις εχει και απο που θα του ληφθουν τα λεφτα αυτα? Edited Φεβρουάριος 1 , 2017 by terry 1
GriGaS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Μέχρι χθες, στην καρτέλα στο site του ΤΣΜΕΔΕ φαινόταν κανονικά ο πίνακας με τη ρύθμιση. Πλέον εξαφανίστηκε.... :confused: :confused:
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει πέραν της δόσης τι γίνεται; Με το έτσι θέλω τραβάνε όσα νομίζουν; Σε ποια διάταξη το γράφει αυτό; Αν δεν πάρετε απαντήσεις σε αυτά προτείνω να κινηθείτε δικαστικά η στο συνήγορο του πολίτη Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk 1
GriGaS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 (edited) Μόλις μίλησα με το ΤΣΜΕΔΕ Τρίπολης, όπου μου είπαν πως στο σύστημά τους προς το παρόν φαίνεται απλήρωτη η δόση Ιανουαρίου και να τους ξαναπάρω σε 2 ημέρες. Η ρύθμιση φαίνεται κανονικά ενεργή. Αν δεν πάρετε απαντήσεις σε αυτά προτείνω να κινηθείτε δικαστικά η στο συνήγορο του πολίτη αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω... Edited Φεβρουάριος 1 , 2017 by GriGaS
atre Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Και σε μένα το ίδιο συνέβη. Από τη μηχανογράφηση στα κεντρικά είπαν ότι έχουν ενημερωθεί και "το ψάχνουν". Οταν τον ρώτησα αν θα επιστραφούν τα χρήματα απάντησε "θα σε γελάσω". Αν δεν επιστραφούν άμεσα τα χρήματα η αν δεν συμψηφιστούν έστω στο Φεβρουάριο θα γίνει της π@@@@@@@. Δεν έχει κανένας το περιθώριο να κάνει δώρο κατοστάρικα στο ΤΣΜΕΔΕ. Πραγματικά αυτή είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! 1
cve20126 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Εγώ είχα ίσα ίσα το ποσό της δόσης Στη καρτέλα μου εμφανίζεται οτι χάθηκε ο διακανονισμός αλλά φαντάζομαι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το σύστημα τους οτι πλήρωσα.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 (edited) Μολις μου επεστρεψαν και τις 2 δοσεις!! Λετε να τα μεταφερω σε αλλο λογαριασμο, να μην μου τα ξαναπαρουν? ΥΓ. Καμια μλκ εκανε ο υπαλληλος. Απο οτι καταλαβαινω δε γινεται αυτοματα η πληρωμη των δοσεων. Edited Φεβρουάριος 1 , 2017 by terry
xalikoutis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Εμένα τράβηκε μία και μόλις μου την επέστρεψε......
teo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 10:53 πιστώθηκαν 2 δόσεις και 11:18 χρεώθηκε 1. Οπότε τώρα είμαστε οκ, διόρθωσαν το λάθος τους
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα