NavalBeck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Τελειώνοντας σε λίγο καιρό τη σχολή μου (πιο συγκεκριμένα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ), ήρθε η ώρα να αρχίσω να σκέφτομαι για μεταπτυχιακό. Έχω διαβάσει αρκετά ενδιαφέροντα μεταπτυχιακά οπού το αντικείμενό τους είναι πολύ ωραίο. Τι μεταπτυχιακό θα μου προτείνατε να διαλέξω και γιατί;
georgios_m Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στις ναυτικές μεταφορές: διαχείριση στόλου, λιμανιών και τέτοια.
NavalBeck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Γνωρίζεις αν υπάρχουν δυνατά μεταπτυχιακά για την επιθεώρηση πλοίων (ή πλωτών μέσων) στα ναυπηγεία?
georgios_m Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δε τα γνωρίζω τα μεταπτυχιακά σας. Η αιτιολογία της προηγούμενης συμβουλής μου είναι ότι πρόκειται για μια soft εξειδίκευση με γρήγορη απορρόφηση, εντός ελλάδος και με πολύ καλά λεφτά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα