georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 (edited) Ενημερωτικά άνοιξε η πλατφόρμα για την επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας. https://www.efka.gov.gr/epilego/# και για όσους ψάχνουν πως γίνεται το βασικό !!!! ... η Είσοδος !!!!! γίνεται κάτω-κάτω .... μήπως διαβάσεις και τα οφέλη ... και αλλάξεις γνώμη ... 😀 Αλλά και υπάρχει "δυνατότητα να κάνετε αλλαγή στην αρχική σας επιλογή έως την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής δηλ. έως και την Παρασκευή 13/3/2020. " στο παρακάτω το (4) https://www.efka.gov.gr/el/sychnes-eroteseis-kai-apanteseis-schetika-me-neo-systema-asphalistikon-eisphoron Edited Φεβρουάριος 28 , 2020 by georgegaleos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex259 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 (edited) 18 λεπτά πριν, georgegaleos said: και για όσους ψάχνουν πως γίνεται το βασικό !!!! ... η Είσοδος !!!!! γίνεται κάτω-κάτω .... μήπως διαβάσεις και τα οφέλη ... και αλλάξεις γνώμη ... Να σου πω την πικρή αλήθεια....δουλεύει το σύστημα αυτό... παρότι δεν με αφορά, καθώς μόνο μισθωτός πλέον, μπήκα στην διαδικασία να το διαβάσω όλο και να ξεκινήσω να κάνω κάποιους υπολογισμούς...έτσι για να δω.... το σκεπτικό τους.... Απο ότι βλέπω το έχουν προσθέσει και στο menu κάτω απο τις Ηλ.Υπηρεσίες στην βασική υπηρεσία του ΕΦΚΑ Edited Φεβρουάριος 28 , 2020 by Alex259 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papathvas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 error 404 προς το παρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 (edited) Παράκληση, πλέον αφού υπάρχει και σχετικό νήμα για την επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας, η συζήτηση να γίνεται εκεί. Edited Φεβρουάριος 28 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Ειδοποιητηριο ΕΦΚΑ για τον Ιανουάριο δεν εχει βγει (προφανώς) Όμως έχει βγει ειδοποιητηριο ΕΤΕΑΕΠ για τον Ιανουαριο. Το πληρώνουμε κανονικά ή περιμένουμε την συγχωνευση με τον ΕΦΚΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 (edited) Θεωρώ πως ναι, σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν στο Taxheaven (τελευταία παράγραφος) https://www.taxheaven.gr/news/47537/eidopoihthria-efka-basei-toy-neoy-nomoy-pws-oa-ginei-h-epilogh-anwterhs-kathgorias Edited Φεβρουάριος 28 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Κάτι που μόλις παρατήρησα και μου δημιούργησε απορία. Είμαι ασφαλισμένος απο το 2014 και δεν έχω οφειλές προς ταμείο (ΤΣΜΔΕ ΕΦΚΑ ΕΤΕΑΕΠ κλπ) έως και σήμερα. Στην καρτέλα μου του ΕΦΚΑ μου βγάζει ασφαλιστική ικανότητα έως 30/06/2020 και όχι έως τον Φεβρουάριο του 2021 δλδ ανανεώθηκε αλλά όχι ετήσια. Γνωρίζει κάποιος το γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex259 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 (edited) 20 λεπτά πριν, laxanos said: Κάτι που μόλις παρατήρησα και μου δημιούργησε απορία. Είμαι ασφαλισμένος απο το 2014 και δεν έχω οφειλές προς ταμείο (ΤΣΜΔΕ ΕΦΚΑ ΕΤΕΑΕΠ κλπ) έως και σήμερα. Στην καρτέλα μου του ΕΦΚΑ μου βγάζει ασφαλιστική ικανότητα έως 30/06/2020 και όχι έως τον Φεβρουάριο του 2021 δλδ ανανεώθηκε αλλά όχι ετήσια. Γνωρίζει κάποιος το γιατί? το ίδιο και σε εμένα μία εβδομάδα πριν που το είχα δει έγραφε έως ΧΧ/02/2021, άρα το αλλάξαν πρόσφατα... Edited Φεβρουάριος 28 , 2020 by Alex259 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Ναι κι εγώ έχω την εντύπωση ότι πρόσφατα άλλαξε σε 30/06/2020. Πραγματικά εχω χάσει τη μπάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeckBreaker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2020 Το επιβεβαιώνω και εγώ, από 1/3/2021 έγινε 30/6/2020 προφανώς λόγω αυτού μέχρι να ισορροπήσουν το σύστημα και να βγάλουν τα σωστά για τον καθένα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα