venezia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (edited) Συνάδελφοι έχει κάποιος ειδοποιητήριο Ιουνίου . Εμένα μου εμφανίζεται πιστωτικό ! Πλήρωσα ΕΦΚΑ Ιανουάριο 220,00 € και Φεβρουάριο έως Μάιο 165,00 € με έκπτωση 25% εμπρόθεσμα . Για τον Ιούνιο έχω πιστωτικό ειδοποιητήριο 33,98 € . Τι να υποθέσω ? Edited Ιούλιος 28 , 2020 by venezia Συμπλήρωση κειμένου Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Τι ειναι αυτο? Ο Ιούνιος '20? Μπήκα και δεν έχει εκδοθεί το δικό μου για να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (edited) 8 λεπτά πριν, coulis said: Τι ειναι αυτο? Ο Ιούνιος '20? Μπήκα και δεν έχει εκδοθεί το δικό μου για να σου πω. Ναι , αυτό μου εμφανίζεται σαν ειδοποιητήριο Ιουνίου ! και μου εμφανίζονται και αναδρομικά ΕΦΚΑ 2017 ενώ τα έχω όλα πληρωμένα !! Συμβαίνει και σε άλλους ? Edited Ιούλιος 28 , 2020 by venezia Συμπλήρωση φωτογραφίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos P Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 σε εμένα δεν έχει αναρτηθεί τίποτα ακόμα σχετικά με τον 6/2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristinaK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 37 λεπτά πριν, venezia said: Ναι , αυτό μου εμφανίζεται σαν ειδοποιητήριο Ιουνίου ! και μου εμφανίζονται και αναδρομικά ΕΦΚΑ 2017 ενώ τα έχω όλα πληρωμένα !! Συμβαίνει και σε άλλους ? Δεν μπορώ να δω αυτήν την ώρα,ωστόσο κάνω τα μαθηματικά μου και 2 τέτοιες δοσούλες των 16,99 = 33,98 δηλαδή το πιστωτικό σου...Χμμμμμ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
curzondax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Παίζει να βγήκε μόνο το δικό σου, και μετά να σταμάτησαν το σύστημα για να το συμμαζέψουν 🤪, ή πιο ρεαλιστικά να βγήκε μιας ομάδας πρώτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas-p Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Πλάκα θα έχει να ετοιμάζουν καμία γενική εκκαθάριση για το διάστημα ισχύος του ν. Κατρούγκαλου. Είναι και η περίοδος τώρα, ήδη έχουν αργήσει σε σχέση με πέρσι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Και εγώ μπήκα μπας και χαρώ αλλά ούτε εμένα έχει αναρτηθεί κάτι. Αυτό που βλέπουμε μειωμένα ποσά και τρομάζουμε περισσότερο από το να έβλεπες ενα εκατομ στο λογαριασμό σου είναι ίδιον της εποχής...Λες δε γίνεται!θα μου τα ζητάνε μετά!έτσι λένε κάθε φορά και μετά τα πληρώνω διπλά!αχαχαχ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Μπήκα και εγώ μετά από καιρό και βλέπω τίποτα... Το έχω παρατήσει από την άνοιξη έτσι και αλλιώς από φθινόπωρο βλέπω πάλι ρύθμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Εμφανίστηκε η εισφορά, χωρίς έκπτωση πλέον, με ημερομηνία πληρωμής 20 Αυγούστου. Το ειδοποιητήριο όχι ακόμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα