Panagiotis T. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2021 Καλησπέρα και πάλι, Απλώς μου έκανε εντύπωση καθώς σε προηγούμενους μήνες το "τικάρισμα" είχε γίνει σχετικά άμεσα μετά την ημερομηνία εμπρόσθεσμης εξόφλησης. Αναμένουμε λοιπόν, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2021 Ποιος νοιάζεται για το τικάρισμα; Ασφαλιστική ενημερότητα μπορείτε να βγάλετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis T. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2021 Καλησπέρα Γιώργο, Προσωπικά ναι, μπορώ να βγάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 καλημέρα. Στον λογαριασμό μου στον ΕΦΚΑ σήμερα γράφει: Οικονομικές Εκκρεμότητες ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΙΣΦΟΡΑ Πληρωμή Μέχρι: 30/09/2021 Πληρωτέο: 288,00 € Το έχω πληρώσε τον 8/2021ι, αλλά επίσης δεν μου εμφανίζει και την νέα πληρώμή του Σεπτεμβρίου που έχει θα προθεσμία 29/10. Να προχωρήσω σε πληρωμή 288Ε για τον 9/2021 ή να περιμένω σχετική ειδοποίηση? Εχετε το ίδιο θέμα? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
agianiou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Καλημέρα, σε όλους τα ίδια γράφει. Προσωπικά, δεν πληρώνω το επόμενο αν δεν εκδοθεί ειδοποιητήριο. Υποθέτω πως σύντομα θα αναρτηθεί το επόμενο με μια μικρή παράταση στην πληρωμή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 44 λεπτά πριν, tzitzikas said: Εχετε το ίδιο θέμα? Ευχαριστω Και εμένα ακριβώς το ίδιο βγάζει. Έχει μείνει στην εισφορά Αυγούστου η οποία έχει πληρωθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 1 λεπτό πριν, coulis said: Και εμένα ακριβώς το ίδιο βγάζει. Έχει μείνει στην εισφορά Αυγούστου η οποία έχει πληρωθεί Αρα τι να κάνουμε λέτε? Να πληρώσουμε μέχρι 29/10 το γνωστό ποσό 288Ε ή να περιμένουμε σχετική ειδοποίηση με συγκεκριμένη προθεσμία όπως οφείλουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelastos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 πράττουν 19 λεπτά πριν, tzitzikas said: Αρα τι να κάνουμε λέτε? Να πληρώσουμε μέχρι 29/10 το γνωστό ποσό 288Ε ή να περιμένουμε σχετική ειδοποίηση με συγκεκριμένη προθεσμία όπως οφείλουν? Προσωπικά δεν πληρώνω ποτέ χωρίς ειδοποιητήριο. Άλλοι μπορεί να πράττουν διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolamia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Λογικά σήμερα θα πρέπει να αναρτηθούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksteve Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Εμφανίστηκε η εισφορά του 9/2021 στο ιστορικό εισφορών. Ημερομηνία Εμπρόθεσμης Πληρωμής 29/10. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα