gelastos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 Αναρτήθηκε το ειδοποιητήριο Δεκεμβρίου! 2
GregDel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 9 ώρες πριν, gelastos said: Αναρτήθηκε το ειδοποιητήριο Δεκεμβρίου! Ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω το ειδοποιητήριο του 10/2024; Είχα ξεχάσει να το πληρώσω και δε μου δίνει ποσό καθυστερούμενων!
Tasos P Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 4 hours ago, GregDel said: Ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω το ειδοποιητήριο του 10/2024; Είχα ξεχάσει να το πληρώσω και δε μου δίνει ποσό καθυστερούμενων! από το ίδιο site του εφκα Ηλ. Υπηρεσίες --> Υποχρεώσεις Κοινωνικής Ασφάλισης --> Εισφορές scroll down Ιστορικό Εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων από 1/1/2017 επιλέγεις Έτος δεξιά επιλέγεις Μήνα 1
GregDel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 (edited) 4 λεπτά πριν, Tasos P said: από το ίδιο site του εφκα Ηλ. Υπηρεσίες --> Υποχρεώσεις Κοινωνικής Ασφάλισης --> Εισφορές scroll down Ιστορικό Εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων από 1/1/2017 επιλέγεις Έτος δεξιά επιλέγεις Μήνα Είσαι πολύ ωραίος! Ούτε καν σκέφτηκα ότι μπορεί να το είχαν κάτω... Μου κάνει εντύπωση που στον 11/2024 δε φαίνονται τα χρωστούμενα Edited Δεκέμβριος 20 , 2024 by GregDel
GregDel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2024 (edited) Και άλλη μία ερώτηση: Αρχές Δεκεμβρίου έλεγαν ότι θα βάλουν πληρωμή με πιστωτική ή IRIS απευθείας από ΕΦΚΑ. Έχετε καμιά ιδέα αν έγινε κάτι τέτοιο; https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/498332/meso-iris-oi-pliromes-ston-efka-gia-eleytherous-epaggelmaties Edited Δεκέμβριος 20 , 2024 by GregDel
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 Από σήμερα μπορούμε να πληρώνουμε μέσω IRIS
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 Έτσι ακούστηκε αλλά ποια η διαφορά ;; Θα μας κάνουν έκπτωση ; 😀
coulis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 8 ώρες πριν, hektor said: Έτσι ακούστηκε αλλά ποια η διαφορά ;; Θα μας κάνουν έκπτωση ; 😀 Την προμήθεια της τράπεζας 😃
voxson Δημοσιεύτηκε Friday at 08:29 πμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:29 πμ Θα φαίνεται και άμεσα στα συστήματά τους, λένε, πχ για έκδοση ενημερότητας.
coulis Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Έγινε ανάρτηση του Δεκεμβρίου '24. Θα το πληρώσω την επόμενη εβδομάδα μέσω τράπεζας, να δω αν θα έχω την προμήθεια των 40 λεπτών (Εθνική)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα