Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Wednesday at 04:56 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 04:56 μμ Σε δοκιμή που έκανα στο e-banking της Eurobank δεν απαιτεί πλέον προμήθεια. Λογικά θα το έχουν εφαρμόσει και οι υπόλοιπες τράπεζες. Τσεκάρετε τα e-banking σας (δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε τώρα. Το βλέπετε και ακυρώνετε τη συναλλαγή) και ανατροφοδοτείστε το νήμα.
GregDel Δημοσιεύτηκε Wednesday at 04:59 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 04:59 μμ Μια και μόνη ερώτηση: Αφού δίνει πλέον πληρωμή με IRIS γιατί να το κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:00 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:00 μμ Μπορεί να είμαστε παραδοσιακοί τύποι συνάδελφε (για φαντάσου μέσα σε 4-5 χρόνια το e banking ανήκει στην παράδοση. Που να μιλήσει κανείς για μετρητά πλέον ) 2
coulis Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:19 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:19 μμ Συμφωνώ με τον Pavlos33 . Έχω όμως και το αλλο θέμα. Σε αλλη τράπεζα έχω το iris και από άλλη πληρώνω τον εφκα. Δεν μπορώ να το αλλάζω κάθε φορά ή να κάνω μεταφορά του ποσού.
GregDel Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:20 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:20 μμ 1 λεπτό πριν, coulis said: Συμφωνώ με τον Pavlos33 . Έχω όμως και το αλλο θέμα. Σε αλλη τράπεζα έχω το iris και από άλλη πληρώνω τον εφκα. Δεν μπορώ να το αλλάζω κάθε φορά ή να κάνω μεταφορά του ποσού. Με IRIS πληρώνεις από όπου θέλεις
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Wednesday at 06:18 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 06:18 μμ Εμένα πάντως το τελευταίο μήνα με εθνική δεν δούλεψε καν. Υπηρχε η επιλογή αλλα δεν το ειχαν ανακοινώσει. Ίσως για αυτό.
GregDel Δημοσιεύτηκε Wednesday at 06:25 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 06:25 μμ 7 λεπτά πριν, GeorgeVasil said: Εμένα πάντως το τελευταίο μήνα με εθνική δεν δούλεψε καν. Υπηρχε η επιλογή αλλα δεν το ειχαν ανακοινώσει. Ίσως για αυτό. Και τώρα από ΕΦΚΑ δε φαίνεται να δουλεύει
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα