ppanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Νομίζω ότι το ΕΤΕΑΕΠ δεν έχει καμία σχέση με τον ΕΦΚΑ. Καλύτερα να ψάξετε στον ΕΤΕΑΕΠ για αίτημα επιστροφής.
chris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Καλημέρα Γνωρίζετε εάν οφειλές που βρίσκονται ακόμη στον εφκα (πχ από την περσινή εκκαθάριση) μπορούν να πληρωθούν με πιστωτική κάρτα ; Το έχει κάνει κάποιος ; ενδιαφέρομαι για εθνική τράπεζα
gelastos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 Αναρτήθηκε το ειδοποιητήριο για εισφορές Ιανουαρίου. 1
venezia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 16 hours ago, gelastos said: Αναρτήθηκε το ειδοποιητήριο για εισφορές Ιανουαρίου. ... Με προσαύξηση 1
env_eng Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 (edited) Καλημέρα, Εξόφληση ειδοποιητηρίου Ιανουαρίου στις 20/02/2025 με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής 28/02/2025. Η καταβολή φαίνεται στην αντίστοιχη καρτέλα του ΕΦΚΑ χωρίς όμως το "τικ" στην εξόφληση. Στην καρτέλα Οφειλές όμως, φαίνεται ως μη βεβαιωμένη οφειλή η μηνιαία εισφορά 1/2025.... Η πληρωμή έγινε με IRIS... Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Edited Μάρτιος 6 by env_eng
GregDel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 1 ώρα πριν, env_eng said: Καλημέρα, Εξόφληση ειδοποιητηρίου Ιανουαρίου στις 20/02/2025 με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής 28/02/2025. Η καταβολή φαίνεται στην αντίστοιχη καρτέλα του ΕΦΚΑ χωρίς όμως το "τικ" στην εξόφληση. Στην καρτέλα Οφειλές φαίνεται μη βεβαιωμένη οφειλή η μηνιαία εισφορά 1/2025.... Η πληρωμή έγινε με IRIS... Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Σωστά. Εδώ δε φαίνεται. Στις καταβολές φαίνεται αλλά δεν έχει γίνει λογικά η εκκαθάριση Επίσης λογικά δε θα έχεις πρόβλημα για ενημερότητα
env_eng Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 (edited) 38 λεπτά πριν, GregDel said: Σωστά. Εδώ δε φαίνεται. Στις καταβολές φαίνεται αλλά δεν έχει γίνει λογικά η εκκαθάριση Επίσης λογικά δε θα έχεις πρόβλημα για ενημερότητα Στην περίπτωσή μου ούτε στις καταβολές δεν φαίνεται να έχει συμπεριληφθεί στην εξόφληση. Η δική σoυ πληρωμή έγινε με IRIS; Edited Μάρτιος 6 by env_eng
hkamp Δημοσιεύτηκε yesterday at 07:46 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 07:46 πμ Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ αλλά θυμάμαι ότι και πέρσι κάτι τέτοιο είχε γίνει. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Στην επόμενη ενημέρωση που θα κάνει το σύστημά τους θα τα συμπεριλάβει. 1
GregDel Δημοσιεύτηκε yesterday at 07:56 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 07:56 πμ On 6/3/2025 at 12:18 ΜΜ, env_eng said: Στην περίπτωσή μου ούτε στις καταβολές δεν φαίνεται να έχει συμπεριληφθεί στην εξόφληση. Η δική σoυ πληρωμή έγινε με IRIS; Ναι με IRIS! Περίεργο όμως να μη φαίνεται στις καταβολές
hkamp Δημοσιεύτηκε yesterday at 04:08 μμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 04:08 μμ Δεν τα καταθέτετε με την καρδιά σας, γι αυτό. 3 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα