georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 (edited) Έχετε ενταχθεί στην παρ. 9 του άρθρου 39 του ν.4387/2016 (ασφαλιστικά μπλοκάκι)? edit: Αυτό που εννοώ, προς διευκόλυνσή σας, είναι αν τις ασφαλιστικές εισφορές θα τις αποδίδεται εσείς ο ίδιος ή θα εμφανίζονται ως επιπλέον κρατήσεις (πέραν της παρακράτησης φόρου 20%) στην τιμολόγηση που θα κάνετε οπότε (οι εισφορές που σας αναλογούν) θα αποδίδονται από το εργοδότη σας μέσω ΑΠΔ. Edited Ιούνιος 28 , 2018 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 4 ώρες πριν, ikaros13 said: Ρε παιδιά ο μήνας έχει 28 ειδοποιητήριο για τρέχοντα η δόση δεν έχει εμφανιστεί.. Μπορεί να μου πει κάποιος τι σκατα κάνουμε πληρώνουμε ο περιμένουμε με τους βλάκες που μπλέξαμε; Ελεος δηλαδή με δαύτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Προσωπικά ίσως πληρώσω τη δόση 2/5. Τα τρέχοντα ούτε για αστείο αν δεν δω ειδοποιητήριο και ας έχω διακανονισμό. Άλλωστε και δεν επικοινωνούν τσμεδε με εφκα και νομικά καλυμμένος το βλέπω αν δεν βγει ημερομηνία πληρωμής.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Δεν χρωστάω τίποτα, δεν έχω αναδρομικά, δεν έχω διακανονισμό, είμαι 100% τυπικός, φαίνονται όλες οι πληρωμές κανονικά και... με δείχνει ανασφάλιστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Δηλαδή, εκεί που γράφει ασφαλιστική ικανότητα αντί για τη λέξη "ασφαλισμένος" αναγράφεται η λέξη "ανασφάλιστος"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumpo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 (edited) και το τρολάρισμα συνεχίζει , ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής 30/6, και το ειδοποιητήριο είναι για 8/6. Ότι θέλουν μας κάνουν...., για τα πανηγύρια αυτοί, για το γάμο του καραγκιόζη εμείς που τα ανεχόμαστε ομαδικώς. Edited Ιούνιος 28 , 2018 by zulumpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 2 ώρες πριν, dimitrispsi said: Δεν χρωστάω τίποτα, δεν έχω αναδρομικά, δεν έχω διακανονισμό, είμαι 100% τυπικός, φαίνονται όλες οι πληρωμές κανονικά και... με δείχνει ανασφάλιστο!!! http://www.michanikos.gr/forums/topic/48959-εφκα-και-εισφορές/?page=43&tab=comments#comment-979041 Δεν ξερω σε ποια πολη εισαι, αλλα την ιδια δουλεια θα κανεις στο τσμεδε της περιοχης σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Το βήμα 1 αρκεί πλέον... Αλλά μαζεύτηκε λίγο ουρά στον κ. Γιαννόπουλο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimCiv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2018 τώρα στο σάητ του ΕΦΚΑ βγάζει δεν βρέθηκε τρέχουσα εισφορά νταξ, θα τ ανεβάσουν παιδιά τα ειδοποιητήρια κατά τις 13:59, εγω λεω να είμαστε σταντ μπάη με το δάχτυλο στην σκανδάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα