curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Γενικά έχει κάνει πατάτα ο προγραμματιστής του σάιτ του ΕΤΕΑΕΠ. Μπαίνει με ανώνυμη περιήγηση ή άλλο browser ή σβήσιμο cookies/session. 6 λεπτά πριν, georgegaleos said: . Υπερτυχερός θα είσαι (/s) γιατί εγώ βλέπω ακόμα τα 20/3 και 220 όπως ήταν εδώ και μέρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 @georgegaleos A ν και το ψιλιάστικα, να ξες το φαγα το δούλεμα.....οπως και πολλοί αλλοι μπήκα στον εφκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 (edited) 6 minutes ago, curzondax said: Γενικά έχει κάνει πατάτα ο προγραμματιστής του σάιτ του ΕΤΕΑΕΠ. Μπαίνει με ανώνυμη περιήγηση ή άλλο browser ή σβήσιμο cookies/session. Υπερτυχερός θα είσαι (/s) γιατί εγώ βλέπω ακόμα τα 20/3 και 220 όπως ήταν εδώ και μέρες. Είναι τα 220+68 μείον την έκπτωση 25% = 216 Edited Απρίλιος 1 , 2020 by georgegaleos Καλό μήνα πάλι 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 4 minutes ago, georgegaleos said: Είναι τα 220+68 μείον την έκπτωση 25% = 216 δεν μπορεί αφού λέει 20/3 λήγει η προθεσμία αυτό δείχνει και σε εμένα, το παλιό Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 (edited) 1 minute ago, Tasos P said: δεν μπορεί αφού λέει 20/3 λήγει η προθεσμία αυτό δείχνει και σε εμένα, το παλιό 7 minutes ago, georgegaleos said: Είναι τα 220+68 μείον την έκπτωση 25% = 216 Edited Απρίλιος 1 , 2020 by georgegaleos Καλό μήνα και σε 'σένα 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 1η Απριλίου σημερααα 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 1 hour ago, georgegaleos said: .Καλησπέρα εσένα είναι η τελευταίες οφειλές 10/4 και σωστά λες ότι έχεις την έκπτωση -25% σε εμάς δεν έχουν εμφανισθεί ακόμα οι οφειλές του Φεβρουαρίου, είμαστε ακόμα στον Ιανουάριο που έληγαν 20/3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 (edited) Καλό μήνα λοιπόν... εγώ πάντως το έγραφα σε όλα μου τα σχετικά Posts (κάτω-κάτω) εκεί που έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε τον λόγο που κάναμε edit την ανάρτησή μας. Edited Απρίλιος 1 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 καλό μήνα @georgegaleos και ας ελπίσουμε να ξεμπερδεύουμε γρήγορα με αυτό το χτικιό, τον κορονοϊό, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2020 18 λεπτά πριν, georgegaleos said: Καλό μήνα λοιπόν... εγώ πάντως το έγραφα σε όλα μου τα σχετικά Posts (κάτω-κάτω) εκεί που έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε τον λόγο που κάναμε edit την ανάρτησή μας. Το περίμενα από εσένα αλλά δεν ήξερα σε ποιο θέμα θα το κάνεις!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα