laxanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 Προσωπικά, πλήρωσα χθές τα 165 (1η κατηγορία με εκπτωση). Σήμερα ήδη ενημερώθηκε η πληρωμή στον ΕΦΚΑ αλλά ακόμη ούτε αυτή ούτε του Γενάρη έχουν συμπεριληφθεί στην εξόφληση. Πλήρωσα μέσω ibank ΕΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 (edited) Μια απ' τα ιδια. Εξοφλημένο φαίνεται μόνο το ειδοποιητήριο Δεκεμβρίου (πληρωμή Ιανουάριο) Του Ιανουαρίου, ενω φαίνεται η ημ. κατάθεσης, δεν το δείχνει εξοφλημένο. Του Φεβρουαρίου που πληρώθηκε χθες, δεν είναι καν στη λίστα Οι πληρωμές μου γίνονται μέσω Alpha web banking Edited Απρίλιος 6 , 2020 by coulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 Το πιθανότερο είναι ότι το έκαναν να "κολλάει" επίτηδες. Γνώριζαν ότι το ηλεκτρονικό σύστημα ήταν ανεπαρκές για να αντιμετωπίσει την ειδική έκτακτη περίπτωση του π.χ. 220/165 και όταν σιγουρευτούν ότι είναι ικανό να αναλάβει την κατάσταση ικανά θα το "ξεκολλήσουν". Το ΕΤΕΑΕΠ πάντως τα "ρούφηξε" τα χρήματα πιθανότατα με το παλιό σύστημα σα να μη τρέχει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Συνάδελφοι καλημέρα . Να επινθυμίσω ότι η μείωση 25% στις εισφορές σημαίνει και μείωση σύνταξης ( έστω και μικρή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS T Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Για παράδειγμα κάποιος που θα συνταξιοδοτηθεί με 40 έτη ασφάλισης και του υπολείπονται 5 έως την συνταξιοδότηση, αν έχει επιλέξει την 1η κατηγορία η απώλεια στην μηνιαία σύνταξη θα είναι 0,55 ευρώ, αν έχει επιλέξει την 4η κατηγορία θα είναι 1,35 ευρώ και αν έχει επιλέξει την 6η κατηγορία θα είναι 2,25 ευρώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 35 λεπτά πριν, COSTAS T said: Για παράδειγμα κάποιος που θα συνταξιοδοτηθεί με 40 έτη ασφάλισης και του υπολείπονται 5 έως την συνταξιοδότηση, αν έχει επιλέξει την 1η κατηγορία η απώλεια στην μηνιαία σύνταξη θα είναι 0,55 ευρώ, αν έχει επιλέξει την 4η κατηγορία θα είναι 1,35 ευρώ και αν έχει επιλέξει την 6η κατηγορία θα είναι 2,25 ευρώ. Μου έβαλες δύσκολα τώρα... Αν είναι τόση λίγη η διαφορά τότε ποιά είναι η διαφορά σύνταξης π.χ. από την κατηγορία 1 με 6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polytexnitis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Καλημέρα συνάδελφοι, ερώτηση: έχω πληρώσει τις εισφορές του Ιανουαρίου από τις 18/03/2020. Η πληρωμή μου φαίνεται στην ενότητα καταβολές, αλλά δεν έχει συμπεριληφθεί στην εξόφληση. Επειδή μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή έχω εγώ κάποιο πρόβλημα; Υποθέτω είναι λόγω αλλαγής του συστήματος και των κωδικών πληρωμών, αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggly Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Ναι ούτε σε εμένα φαίνεται η εξόφληση (πληρωμή 23/3). Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Σε κανένα δεν εχει συμπεριληφθεί στην εξόφληση ο Γενάρης. Δείτε και τα προηγούμενα σχόλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS T Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 1 ώρα πριν, venezia said: Μου έβαλες δύσκολα τώρα... Αν είναι τόση λίγη η διαφορά τότε ποιά είναι η διαφορά σύνταξης π.χ. από την κατηγορία 1 με 6 ? 40 έτη είναι 480 μήνες εισφορών. Συνεπώς μηνιαία διαφορά επί τον αριθμό μηνών που συμβαίνει το συγκεκριμένο γεγονός θα δώσει ως αποτέλεσμα την τελική διαφορά των κλάσεων. Ο Μπάρλος γράφει για μηνιαία διαφορά. Κανονικό καταβαλλόμενο vs μειωμένο κατά 25%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα