Guthwik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 Μέλος ΤΕΕ δεν μπορείς να γίνεις. Υπάρχει ένα μητρώο πτυχιούχων αλλά αυτό είναι άσχετο με την έναρξη. Για τα υπόλοιπα, το άλλο θέμα στο οποίο γράφεις είναι πιο κατάλληλο και εκεί θα σου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIM93 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 2 λεπτά πριν, Guthwik said: Μέλος ΤΕΕ δεν μπορείς να γίνεις. Υπάρχει ένα μητρώο πτυχιούχων αλλά αυτό είναι άσχετο με την έναρξη. Για τα υπόλοιπα, το άλλο θέμα στο οποίο γράφεις είναι πιο κατάλληλο και εκεί θα σου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν. Ναι το ειδα πριν λιγο. Σας ευχαριστω παρα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkookk1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Καλησπέρα. Έχει κανείς πρόβλημα με την σύνδεση στο site του e-ΕΦΚΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Δες εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelastos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2021 Εμφανίστηκαν οι εισφορές Ιανουαρίου στο ιστορικό, χωρίς όμως ειδοποιητήριο. Ημερομ. Πληρ. 26/2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Καλημέρα σε όλους ! Έχω το πρόβλημα οτι μου βγάζει μηδενικές εισφορές αφου τους 2 πρώτους μήνες ήμουν το αρ 9 πρ 39 και η εκκαθάριση δεν έχει γίνει ακόμα.Παρ όλα αυτά καθέτω το ποσό στο νέο RF . Παρατηρώ οτι μου γράφει οτι είμαι ασφαλισμένος ως 28/2/21 . Απο κει και μέτα θα θεωρούμε ανασφάλιστος; Έχει άλλος ανάλογο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acomaedo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 22 λεπτά πριν, christopografow said: Καλημέρα σε όλους ! Έχω το πρόβλημα οτι μου βγάζει μηδενικές εισφορές αφου τους 2 πρώτους μήνες ήμουν το αρ 9 πρ 39 και η εκκαθάριση δεν έχει γίνει ακόμα.Παρ όλα αυτά καθέτω το ποσό στο νέο RF . Παρατηρώ οτι μου γράφει οτι είμαι ασφαλισμένος ως 28/2/21 . Απο κει και μέτα θα θεωρούμε ανασφάλιστος; Έχει άλλος ανάλογο πρόβλημα; Το ίδιο και σε μένα, που μέσα στο 20 ήμουν και μισθωτός. Το αστείο είναι ότι ασφαλιστική ενημερότητα βγάζω κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoss85 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Καμιά εκπτωσούλα στις εισφορές λόγω Covid δεν θα έχουμε; μήπως έχει ακούσει κάποιος κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 2 ώρες πριν, acomaedo said: Το ίδιο και σε μένα, που μέσα στο 20 ήμουν και μισθωτός. Το αστείο είναι ότι ασφαλιστική ενημερότητα βγάζω κανονικά... Πότε θα λυθεί όλο αυτό ; έχεις ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 (edited) Έχω και γω το ίδιο θέμα, από το 2020 Βλακωδώς και από κεκτημένη ταχύτητα, επέλεξα ότι είχα και μισθωτή εργασία (ενώ δεν είχα) και όλο το 2020 δεν έχω καταβάλει εισφορές. Ενώ το 2021 το δήλωσα σωστά, δεν έχει βγει ακόμα ειδοποιητήριο. Να στείλουμε κανένα mail?? Edited Φεβρουάριος 22 , 2021 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα