gelastos Δημοσιεύτηκε Friday at 02:09 πμ Δημοσιεύτηκε Friday at 02:09 πμ Αναρτήθηκε το ειδοποιητήριο Δεκεμβρίου! 2
GregDel Δημοσιεύτηκε Friday at 11:49 πμ Δημοσιεύτηκε Friday at 11:49 πμ 9 ώρες πριν, gelastos said: Αναρτήθηκε το ειδοποιητήριο Δεκεμβρίου! Ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω το ειδοποιητήριο του 10/2024; Είχα ξεχάσει να το πληρώσω και δε μου δίνει ποσό καθυστερούμενων!
Tasos P Δημοσιεύτηκε Friday at 04:22 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 04:22 μμ 4 hours ago, GregDel said: Ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω το ειδοποιητήριο του 10/2024; Είχα ξεχάσει να το πληρώσω και δε μου δίνει ποσό καθυστερούμενων! από το ίδιο site του εφκα Ηλ. Υπηρεσίες --> Υποχρεώσεις Κοινωνικής Ασφάλισης --> Εισφορές scroll down Ιστορικό Εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων από 1/1/2017 επιλέγεις Έτος δεξιά επιλέγεις Μήνα 1
GregDel Δημοσιεύτηκε Friday at 04:24 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 04:24 μμ (edited) 4 λεπτά πριν, Tasos P said: από το ίδιο site του εφκα Ηλ. Υπηρεσίες --> Υποχρεώσεις Κοινωνικής Ασφάλισης --> Εισφορές scroll down Ιστορικό Εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων από 1/1/2017 επιλέγεις Έτος δεξιά επιλέγεις Μήνα Είσαι πολύ ωραίος! Ούτε καν σκέφτηκα ότι μπορεί να το είχαν κάτω... Μου κάνει εντύπωση που στον 11/2024 δε φαίνονται τα χρωστούμενα Edited Friday at 04:26 μμ by GregDel
GregDel Δημοσιεύτηκε Friday at 04:33 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 04:33 μμ (edited) Και άλλη μία ερώτηση: Αρχές Δεκεμβρίου έλεγαν ότι θα βάλουν πληρωμή με πιστωτική ή IRIS απευθείας από ΕΦΚΑ. Έχετε καμιά ιδέα αν έγινε κάτι τέτοιο; https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/498332/meso-iris-oi-pliromes-ston-efka-gia-eleytherous-epaggelmaties Edited Friday at 04:34 μμ by GregDel
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα