nounou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Καλησπέρα συνάδερφοι! Είδα μια αγγελία προσφατα σχετικά με δουλειά στην ουγκάντα μπορείτε να ρίξετε μια ματια στο λινκ που παραθέτω http://www.michanikos-online.gr/aggelies.php?aID=2493 θα θελα τη γνώμη σας μηπως όλο αυτό είναι μούφα?
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Γιατι να ειναι μουφα; Εχω συναδελφο που δουλευει στην Αφρικη σε εργα του Μυτιληναιου και οντως με υψηλες αμοιβες.
nounou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Γιατι να ειναι μουφα; Εχω συναδελφο που δουλευει στην Αφρικη σε εργα του Μυτιληναιου και οντως με υψηλες αμοιβες. ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ξερω για καποιο λόγο μου φαινεται περίεργο όλο αυτό... έκανα και μια προχειρη αναζήτηση στο google με το mail που αναφέρει και βγήκαν διάφορες άσχετες σελίδες anyway πάντως θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα και για τις εμπειρίες του συναδέρφου σου αν γνωρίζεις τίποτα να μας πείς για το πως είναι η γενικότερη κατάσταση του να δουλεύεις στην Αφρική (σε ποιά χώρα δουλεύει?)
nvel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 έκανα και μια προχειρη αναζήτηση στο google με το mail που αναφέρει και βγήκαν διάφορες άσχετες σελίδες κάνε και μια πρόχειρη αναζήτηση σε αυτό το φόρουμ πριν ανοίγεις θέματα ήδη συζητημένα
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) Προσωπικά, αγγελίες με θαυμαστικά !!!!!!! δεν εμπιστεύομαι, ούτε στέλνω το cv μου σε gmail, προτιμώ διευθύνσεις εταιρικής μορφής. Να είσαι εξαιρετικά προσεχτικός αν προχωρήσεις. Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by Ghostrider
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 ( Έκανα edit τον τίτλο μιας και θεωρώ ότι η λέξη "μούφα" δεν αρμόζει σε επιστημονικό φόρουμ. Ελπίζω να μην το λάβετε ως ιδιοτροπία αλλά θεωρώ καίριο να χρησιμοποιούμε σωστά την ελληνική γλώσσα, κυρίως σε ένα φόρουμ μηχανικών που διατηρεί υψηλό το επίπεδο του λόγου του.)
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) Δες αυτό και αυτό το θέμα και μείνε μακριά.... Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by Γιάννης
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Ο τίτλος είναι πολύ σαφής νομίζω και το υπογραμμίζω για να το δείτε καλύτερα... Αγγελία για δουλεία στην Ουγκάντα (παραπλάνηση ή όχι?)
dim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Πάντως κυκλοφόρησε πολύ η συγκεκριμένη αγγελία
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα