jackson Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Παιδιά χρειάζομαι επείγον απάντηση. Σε διακοπή σκυροδέτησης το μήκος του εξέχοντα οπλισμού είναι το -17.7.2.2 "Μήκος υπερκάλυψης εφελκυόμενων ράβδων" ή -18.4.7. "Αναμονές υποστυλωμάτων"??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 το ίδιο πράγμα μ'αλλα λογια λες κρατα το αναμονες για την περιπτωση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Ok. Eυχαριστώ. Τί εννοείς ότι λέω το ίδιο πράγμα? Μου εξηγείς? Στην ουσία η αναμονή για να συνεργαστεί με τον οπλισμό στην επόμενη φάση σκυροδέτησης δεν θα έπρεπε να έχει μήκος υπεκάλυψης?? Εκεί έχω κολλήσει. Μήπως ο ΕΚΩΣ εννοεί ότι η υπερκάλυψη συμβαίνει σε οπλισμούς που σκυροδετούνται την ίδια στιγμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 η υπερκαλυψη των εφελκυόμενων ραβδων υποστυλωματων στις διακοπες σκυροδετησης λεγεται αναμονή άμα μπερδευεσαι κατεβασε του ιγνατακη το γνωστο μάνιουαλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 ........άμα μπερδευεσαι κατεβασε του ιγνατακη το γνωστο μάνιουαλ Το οποίο θα βρεις ΕΔΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Ευχαριστώ παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 από σενα τωρα περιμενουμε το συγκριτικό να μας πεις τι βρηκες με τα fem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Μα ρε rigid, δεν απάντησε κανένας. Υπάρχει διάθεση? Τώρα μου έχουν πέσει πολλά, έχω εξεταστική και δουλειά και δεν έχω χρόνο. Σε 10 περίπου μερούλες όμως θα τελειώσω εξεταστική οπότε μπορώ να αρχίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 δεν πειράζει που δεν απάντησε κανείς, ξεκίνα μόνος σου σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2009 Παιδιά πως σας φαίνονται οι παρακάτω φωτό? Τί γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις για την προστασία του οπλισμού? Κατασκευή 1970 (ΑΟΟΑ) s220. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα