zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Καλημέρα. Κάνω τις ΗΜ μελέτες με το πρόγραμμα της 4Μ και όταν αποθηκεύω τις κατόψεις ανά όροφο έχω το παρακάτω πρόβλημα στο AutoCad: Επιλέγω όλο το δίκτυο που με ενδιαφέρει π.χ. το σχέδιο του φυσικού αερίου το αποθηκεύω σε ένα νέο Layer με χρώμα το 240 (για εκτύπωση με screening) και ενώ οι γραμμές και οι συσκευές «μεταφέρονται» στο χρώμα 240 αυτόματα, οι αρίθμηση των κόμβων δεν κάνει το ίδιο. Για να γίνει η αρίθμηση στο 240 πρέπει να πάω σε κάθε αριθμό να κάνω διπλό κλικ για να μεταφερθώ στις ιδιότητες και από εκεί να επιλέξω “properties-color-by block” Καμιά ιδέα για κάτι πιο γρήγορο? ανεβάζω και δύο σχέδια για να γίνει πιο κατανοητό KAYSIMO.dwg KAYSIMO 2.dwg
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Δε μπορείς με το quick select να επιλέξεις όλα τα κείμενα και να αλλάξεις μαζικά στις ιδιότητες το χρώμα;
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Δυστυχώς όχι γιατί "πιάνει" και τον κόμβο. Θέλει ένα ένα
akaliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Κι εγώ δεν έχω βρεί άλλη λύση. Αλλά τι σε πειράζει να τα αφήσεις σε λευκό που εκτυπώνεται μαύρο; εγώ συνήθως τα γράμματα, σχόλια κλπ τα εκτυπώνω μαύρα (και πάντα ανοιχτό γκρί τα αρχιτεκτονικά από κάτω).
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Γιατί η αρίθμηση γίνεται και αυτή ανοιχτό γκρι και μόνο ο κόμβος (η βούλα δηλαδή) είναι μαύρη.
akaliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Εμένα την αρίθμηση μου την βγάζει η 4Μ σε λευκό συνήθως... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
tsak1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Οι αριθμοί βρίσκονται στο layer ENUMERATION. Αλλαξε το χρώμα του σε 240. 1
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Οι αριθμοί βρίσκονται στο layer ENUMERATION +1000 Τέλειο!!! Με έσωσες από πολύ κόπο. Ευχαριστώ πολύ
akaliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Όσο ζω μαθαίνω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 μπορεις και να επιλέξεις τους κομβους και να μετα να εκτελέσεις την εντολή BURST.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα