Panayiotis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Όταν έχουμε μία κανονική δοκό η οποία ενώνεται σε ένα υποστύλωμα και συνεχίζει ανεστραμμένη από το σημείο αυτό πως το μοντελλοποιούμε? Μήπως ορίζουμε τις δύο δοκούς σαν μη συνεχόμενες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Εγώ βάζω ένα κατακόρυφο στοιχείο μεταξύ των δύο κ.β των δοκών γιατί μεγαλώνει το ύψος του κόμβου, και δεν υπάρχει συνεχόμενη δυσκαμψία στον κόμβο. Για τι διαφορά ύψους μιλάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Αυτό που κάνω είναι να σταματάω την συνέχεια της δοκού σε εκείνο το σημείο. Η μια δοκοσειρά θα έχει αρίθμηση 1.1,1,2,1.3 κλπ και μετά τον στύλο θα έχει 2.1,2.2,2.3 κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Συμφωνώ με erling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 και εγω ετσι εχω δουλεψει σε αντιστοιχη περιπτωση και μετα απο συζητηση και συμβουλη εμπειρου στατικου.. θελει προσοχη μονο στην συνδεση των πλακων, αν ειναι σε διαφορετικα υψη εκατερωθεν της ανεστραμμενης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Μια και μιλάμε για Fespa και εγώ διαφορετική αρίθμηση κάνω μόνο που δεν αλλάζει κάτι στην ανάλυση ή στη διαστασιολόγηση παρά μόνο στην εμφάνιση των πρόσθετων οπλισμών στον κόμβο, συνεχόμενες ράβδοι ή μη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Ομοίως με Χάρη ilias και erling. Πάντα αν μιλάμε για μικρές υψομετρικές διαφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Kανονικά θα πρέπει να γίνει αυτό που λέει ο iovo. Αλλά σε μικρές υψομετρικές διαφορές είναι πολύ δύσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 και ανούσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Πιθανοτατα δε θα βγλει διαφορες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα