tzitzikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλησπέρα. Πληρώνουμε ανα μήνα? Το ειδοποιητήριο γράφει τον 1/2017 και τον 2/2017 ξεχωριστά ποσά το καθένα αλλα στο ίδιο ειδοποιητήριο. Πάτησα ειδοποιητήριο-'εντυπη έκδοση και το κατέβασα σε pdf. Φαντάζομαι μπορεί να γίνει και με e-banking? Θα βγαίνουν ανά 2 μήνες εισφορές μαζί? Επίσης με βάση αυτά που συζητιότουσαν (και μέσα στο φόρουμ) αυτό το διάστημα το υπολόγιζα σε 222Ε/μηνα περίπου (με βάση το 38% Χ 586,08 €). Τελικά βλέπω είναι (20% (κλαδος σύνταξης) + 6,95% (κλάδος υγείας) + 10Ε ΟΑΕΔ) Χ 586,08 € = 167,95 € / μήνα. Τελικά αυτο ισχύει? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) Ανά μήνα πληρώνουμε, αν δεις το ειδοποιητήριο έχει διαφορετική προθεσμία για τον κάθε μήνα. Εφάπαξ και επικουρική (11% επί των αποδοχών) θα έρθουν αργότερα. Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by Roy_Hobbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) @tzitzikas Όχι 222€ αλλά 232,42€ είναι μαζί με το επικουρικό οι ελάχιστες εισφορές: 117,22€ (κλ. κύριας σύνταξης 20%) + 40,73€ (κλ. ασθενείας 6,95%) + 10€ (ΟΑΕΔ) = 167,95€ συν 41,03€ (επικουρικό 7%) + 23,44€ (εφάπαξ 4%) = 232,42€/μήνα. Και ναι, πληρώνονται μέσω e-banking ή και με 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική της Attica Bank. Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba2323 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Για εμένα που έχω και ληξιπρόθεσμα από προηγούμενα έτη δεν ήρθε ακόμα το ειδοποιητήριο...Κανένας άλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Θα έρθει... και εγώ έχω διακανονισμό ήρθε κανονικά Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis Sv Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 γιατι ειναι μονο τα 26,95%; οχι οτι με χαλαει....αλλα δεν νομιζω να τα γλυτώσουμε επίσης αναφέρει και τη μείωση του άρθρου 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) Βρε παιδια ψαξτε λιγο στα σημερινα σχετικά posts. Εχει απαντηθει. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 έχει βγάλει ειδοποιητήριο στη γυναίκα μου , που έχει παραιτηθεί σαν δικηγόρος από πέρσι , δηλαδή την έχει ακόμη ως ελεύθερο επαγγελματία υπόχρεα καταβολής ασφαλιστικών εισφορών , ενώ ήδη έχει βγει η απόφαση για προσωρινή σύνταξη από το ΕΤΤΑ - ΤΑΝ!τι να κάνει ;εννοώ για την πρέπουσα διόρθωση ; δικηγόρος και ρωτάει μηχανικούς?? τεσπα προσφυγή στα δικαστήρια ίσως του τύπου ασφαλιστικά μέτρα και "ανακοπή" χρέωσης ίσως? δεν τα ξέρω αλλά αν μου συνέβαινε θα ρωτούσα δικηγόρο αν υπάρχει τέτοια διαδικασία ή αγορά επαναληπτικής και επίσκεψη στα βδελυρά υποκείμενα που επέβαλαν αυτά τα μέτρα (ξέρεις αυτόν με το μαντηλάκι που μοιάζει με νταβατζή και την "νέα κοπέλλα" στο μαγαζί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntoub Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Μου έχουν χρεωση κερδη απο εταιρεια που εκλεισε το 2015.Την επιπλέον εισφορα θα μου την αφαιρέσουν οταν βγουν τα κερδη του 2016 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Ναι, τελικά το 2016 θα είναι το έτος αναφοράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα