Kane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Μια ερώτηση για τους συναδέλφους ΤΕ που ήταν ασφαλισμένοι, όπως κι εγώ στο ΕΤΑΑ. Αν μπώ στη σελίδα του ΕΦΚΑ, καπου αναφέρει της διαδοχική σου ασφάλιση. Εχω στη περίπτωση μου, και προφανώς σε όλων σας, κάποια χρόνια ΟΑΕΕ, και μετά κάποια χρόνια ΕΤΑΑ. Κι αυτό διοτι γραφόμαστε αναγκαστικα ΟΑΕΕ και μετά παίρναμε ετήσια απαλλαγή επειδή ασφαλιστηκαμε στο ΕΤΑΑ. Ομως, δεν εχει διακριτές τις χρονικές περιόδους σε μένα. Συν τοις άλλοις, απο 1/1/17 με εμφανίζει πάλι ΟΑΕΕ. Και φυσικα΄δν εχει αναρτηθεί το ειδοποιητήριο μου. Το οποιο θα υπολογίζεται με βάση τις εισφορές του ΕΤΑΑ ή του ΟΑΕΕ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Παίδες, κανείς ΤΕ, που να είναι ΕΔΕ; Εντύπωση μου κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 εννοείς εκεί που φαίνεται όλες οι ασφαλιστικές εισφορές που έχεις πληρώσει μέχρι σήμερα ; https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Pages/Home.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 (edited) οχι συνάδελφε, στη σελίδα του ΕΦΚΑ αν μπείς, με τους κωδικους σου για να δεις το ειδοποιητήριο. Εκει σε ενα απ'τα 5 (μου διαφεύγει τώρα) εχει ολους τους ασφαλιστικους φορείς απ'τους οποιους εχεις περάσει με ημερομηνίες. Σε εμας τους ΤΕ, εχει ΟΑΕΕ, και θυμάσαι, καθε χρονο πηγαίνουμε και παιρνουμε απαλλαγή επειδη ημασταν ΤΣΜΕΔΕ. Απλά θελω να μου επιβεβαιώσεις οτι ειναι και σένα ετσι. Το ειδοποιητήριο μου, δε βγήκε ακόμη...Και θα μου/σου ρθει με εισφορες για ΟΑΕΕ ή για ΤΣΜΕΔΕ; μπουρδέλο τα χουν κάνει. Υ.Γ. καλά στη ΄σελίδα που μου στειλες, πλάκα μας κάνει; λεει οτι ειμαι ασφαλισμένος απο 27/01/2017... Edited Φεβρουάριος 21 , 2017 by Kane Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 νομίζω ότι όλους μας έχουν υπολογίσει στο 26,95% ακόμα και τους ΠΕ μάλλον δεν έχουν βρει τρόπο για να βάλουν το ΕΦΑΠΑΞ και το επικουρικό ; εμένα προσωπικά μου έχει υπολογιστεί στο 26,95% Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 εννοείς στις μειώσεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα