Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Τωρα αν εγω πω οτι αυτο το εργο ειναι ακυρο , ειμαι κακος? Καταρχας εντελως ακυρο σημειο πας μονο με αμαξι. Η λυρικη απευθυνοταν σε κοσμο που πηγαινε στο κεντρο. Και θα το στηριξει αραγε ο κοσμος? Θα πηγαινει? Τα δαμε και με το μεγαρο... Δεν είσαι κακός, ημιμαθής είσαι. Γιατί πρωτού μιλήσουμε καλό είναι να ψάχνουμε λιγάκι. Με το πρώτο γουγκλάρισμα που έκανα βρήκα αυτό. http://www.snfcc.org/visitors-center/planning-your-visit/?lang=el Το συμπέρασμα είναι οτι μια χαρά πας με ΜΜΜ εκεί. Εκτός αν ανήκεις σε αυτούς που γκρινιάζουν οτι το τραμ είναι αργό και δεν το γουστάρουν. Επίσης έχουνε και δικό τους λεωφορείο για δωρεάν μεταφορά του κόσμου αλλά μόνο πριν και μετά το πέρας διαφόρων εκδηλώσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 (edited) Τωρα αν εγω πω οτι αυτο το εργο ειναι ακυρο , ειμαι κακος? Καταρχας εντελως ακυρο σημειο πας μονο με αμαξι. Η λυρικη απευθυνοταν σε κοσμο που πηγαινε στο κεντρο. Και θα το στηριξει αραγε ο κοσμος? Θα πηγαινει? Τα δαμε και με το μεγαρο... Στάση τραμ Τζιτζιφιές, 200μ. απόσταση. Και μια λεωφορειακή γραμμή μπορεί να γίνει*. Καλή θέληση και καλή προδιάθεση φτάνει να υπάρχουν. * Να που υπάρχει ήδη. Βλέπεις giorgos ζω στη Σαλονίκη και έχω χάσει επεισόδια. Edited Φεβρουάριος 25 , 2017 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Καλά αυτό με την πρόσβαση δεν το σχολιάζω καν. Έχω πάει και με αμάξι βρήκα άνετα να παρκάρω έχω πάει και με μμμ επίσης άνετα.. Είπαμε η γκρίνια μένει Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 στην χωρα της πτώχευσης προφανως προστιθεται ενας ακομα φορος για τους ιθαγενείς γιατι μην μου πειτε ότι το δημοσιο θα το συντηρει από τα εσοδα που θα εχει από τις εκδηλώσεις που δεν θα φτανουν ουτε για τους μισθους των βυσματων που θα διοριστουν οσονουπω . και η αναπτυξη καλπαζει ...................με διορισμούς στους δημους και νεους φορους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton_civeng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Πράγματι προπαντός για βολεμό "ημετέρων" που θα πληρώνει το πόπολο για την "πνευματική του ανύψωση" μέσα από την κρατική κακο-διαχείριση! Έπρεπε να λειτουργεί ως οικονομικά αυτοδύναμο και με απαραίτητο όρο τον ισοσκελισμένο ετήσιο προυπολογισμό του. ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 (edited) Κατανοητή η γκρίνια, αλλά δώστε βρε παιδιά ένα περιθώριο. Ίδωμεν που λένε. Καλή σαρακοστή. Edited Φεβρουάριος 27 , 2017 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 εχουμε δει συναδελφε και ξερουμε ολες οι δημοσιες ΔΕΚΟ σε βαζουν μεσα πολλα δις τον χρονο που αν δεν ηταν κρατικα πιθανότατα να ειχαν πεσει οι φοροι στο 50 % των σημερινων και να υπηρχε και περισευμα να πληρωνεις και τα τοκοχρεωλυσια των δανειων στους γερμανους , θα ειχες αναπτυξη και δεν θα περιμενες σαν λιγουρι στην σειρα μηπως και σου ερθει κανενα αυθαιρετο η ενεργειακο πιστοποιητικο για 30 ευρω το κομματι ξερουμε επομένως γιαυτο μιλαμε και φωνάζουμε φυσικα ο κοσμος εχει άλλη αποψη γιαυτο ας πληρωνει αλλωστε αν δεν ξερεις πειραματίζεσαι για 5-6 δεκαετιες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Ούτε με αυθαίρετα ασχολούμαι, ούτε και με πιστοποιητικά και δεν είμαι λιγούρι. Απλά είμαι αλλεργικός στη γκρίνια. Άσε που κάνει και ρυτίδες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 (edited) Απλά είμαι αλλεργικός στη γκρίνια. Άσε που κάνει και ρυτίδες . Αλλεργικος στη γκρινια, αλλα για την ενημερωση της πληρωμης του ΕΦΚΑ, την επομενη μερα, μας τα εκανες... Edited Φεβρουάριος 27 , 2017 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Το ξέρω και προσπαθώ να την αποφεύγω. Όχι πάντα δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα