Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 καλημέρα και καλη σαρακοστη. Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιος τροπος εξειδικευσης σε 3d design? Πχ Solidworks? Εχω βρει καποια σεμινάρια υπάρχει κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keravnos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Ποια σεμιναρια εχεις βρει?Ενδιαφερομαι και εγω. Μπορει καποιος να αναφερει σχεδιαστικα προγραμματα που χρησιμοποιουνται απο τις περισσοτερες εταιρειες . πχ Αυτοματισμοι - ηλ.μηχανες- σιδηροκατασκευες κτλ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 (edited) Για το solidworks εχω βρει αλλα δεν εχω ρωτησει ακομη. Επισης εχει και για Autocad. Edited Φεβρουάριος 28 , 2017 by Dimitris_81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keravnos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 (edited) To solidworks κανει και για αυτοματισμους και ηλεκτρικες μηχανες? Edited Φεβρουάριος 28 , 2017 by keravnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 κάνει και για αυτοματισμούς καθώς επίσης και για μεταλλικές κατασκευές. Θα βρω το link και θα στο στειλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Για σχεδιασμό μοντέλων 3D ώστε να μπορείς να έχεις και τελική κατάληξη καλούπια και διαχείριση μηχανών για την δημιουργία τους να δείτε τα Solidword και το Inventor της AutoDesk. Υπάρχει και το Catia (αν το γράφω σωστά) αλλα ξεφεύγει στον ουρανό (στρατόσφαιρα) το κόστος απ όσο θυμάμαι. Υπάρχουν και σχετικά νήματα για αυτού του είδους τα προγράμματα στο φόρουμ μας που με μια αναζήτηση θα τα βρείτε. Και για το Solidword και για το Invetor υπάρχουν στο γιουντούπι βίντεο για μαθήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Εχεις ακουσει το Solidedge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 ναι.... κι αυτό ιδιαίτερα καλό ίδια λογική σαν το Solidwork Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 (edited) αμα θες να μαθεις καποιο προγραμμα με σκοπο την ευρεση εργασίας το solidworks ειναι μονοδρομος γιατι εχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς (ευρώπη).το Inventor απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις γενικά. Απο κει και πέρα παίζει και ρόλο η εφαρμογή (δηλαδή με ποιους solver δουλευει καλά το προγραμμα). Στις πολύ απαιτητικές εφαρμογές , στην ιδια κατηγορια τιμής παίζει το catia που ειπε ο didonis (πολύ καλύτερο απο το solidworks ,λένε) , και χωρις ταβάνι τιμής το ptc creo και το siemens nx (νομίζω τώρα δεν το έχει η siemens αλλά μπορει να κάνω λάθος). Το pro engineer το εχω δουλέψει στην σχολή και το θεωρούσα το κορυφαίο σε boolean κλπ μεχρι που επαιξα για καμια βδομάδα με το NX ... Ειναι πολυ niche software ομως. Αμα θες κάτι για προσωπική χρήση μάθε το rhino , πολυ καλό με ελάχιστο κόστος σε σχέση με τα παραπάνω. Για μένα το κορυφαίο allrounder 3d soft. Edited Μάρτιος 1 , 2017 by skidoo23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 εγω στη σχολη ειχα δουλεψει το IDEAS το οποιο μετα εγινε unigraphics nx κι αν δεν κανω λαθος το πηρε η siemens μετα. Κι αν θες να μαθεις ενα τετοιο προγραμμα καλα που μπορεις να πας περα απο την προσωπικη δουλεια κι εκμαθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα