Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Τελικά συνεχίζουμε κανονικά να ανεωνουμε τη συνδρομη μας; Δεν καταργηθηκε η διαδικασία; Δεν βλεπω να υπαρχει πεδιο στο buildingcert για upload παραβολο. (ενω ταυτοχρονα υπαρχει προθεσμια ενημεροτητας οφειλων)
peratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Δεν κάνεις upload το παράβολο, απλά δίνεις κωδικό. Ανανέωσα κανονικά την προηγούμενη εβδομάδα τελικά.
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Που δινεις κωδικο? Πληρωσα χθες το e-παραβολο.
pitsirik0s Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 pitsirik0s, on 04 Apr 2017 - 16:19, said: Ξέρει κάποιος να διευκρινίσει αν αυτές οι 6 (από 30) επιθεωρήσεις σε μη κατοικία για να πας από Α σε Β πρέπει να έχουν τουλάχιστον 15kW σε θέρμανση η/και κλιματισμό μετράμε το άθροισμα θέρμανσης- κλιματισμού η θέλει 15κW σε τουλάχιστον ένα από τα 2? Για παράδειγμα Κατάστημα με 10κW θέρμανση και 10κW ψύξη υπολογίζεται στις 6? Τελικά το παραπάνω δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα? Να το διευκρινίσω εγώ που μόλις έγινα Β' τάξης: πρέπει το άθροισμα θέρμανσης+ψύξης να είναι >15κW. Δηλαδή 8kW θέρμανση και 8kW ψύξη σε μη κατοικία μετράει στις 6 επιθεωρήσεις που χρειάζεσαι για την αναβάθμιση απο Α' σε Β' τάξης. Όντως γινεται αυτοματα μόλις κάνεις την 6η 2
kosbar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 (edited) pitsirik0s, on 04 Apr 2017 - 16:19, said: Να το διευκρινίσω εγώ που μόλις έγινα Β' τάξης: πρέπει το άθροισμα θέρμανσης+ψύξης να είναι >15κW. Δηλαδή 8kW θέρμανση και 8kW ψύξη σε μη κατοικία μετράει στις 6 επιθεωρήσεις που χρειάζεσαι για την αναβάθμιση απο Α' σε Β' τάξης. Όντως γινεται αυτοματα μόλις κάνεις την 6η Εγώ σήμερα επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν ισχύει το αθροιστικά, τουλάχιστον είτε η θέρμανση είτε η ψύξη πάνω από 15kw και δυστυχώς ισχύει και σε μένα αυτό. Edited Ιούλιος 18 , 2017 by kosbar 1
pitsirik0s Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 (edited) pitsirik0s, on 04 Apr 2017 - 16:19, said: Να το διευκρινίσω εγώ που μόλις έγινα Β' τάξης: πρέπει το άθροισμα θέρμανσης+ψύξης να είναι >15κW. Δηλαδή 8kW θέρμανση και 8kW ψύξη σε μη κατοικία μετράει στις 6 επιθεωρήσεις που χρειάζεσαι για την αναβάθμιση απο Α' σε Β' τάξης. Όντως γινεται αυτοματα μόλις κάνεις την 6η ΔΙΟΡΘΩΣΗ: μετά από πιο προσεκτική μέτρησή είδα οτι έχω 6 επιθεωρήσεις σε μη κατοικία με >15kW στη θέρμανση ( μου είχε ξεφύγει μια οταν τις μέτρησα στο ποστ #24) οπότε προφανώς ισχύει αυτό που αναφέρει ο Kosbar Edited Ιούλιος 19 , 2017 by pitsirik0s 1
ΕΥΗ ΤΑΥΛΑΚΗ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Ολα αυτά επρεπε να είναι ξεκάθαρα από την νομοθεσία, αλλά δυστυχώς... Μεγαλη αδικία όμως και για τους τεχνολόγους που δεν πάνε πάνω από Α. Η ΕΕΤΕΜ τι κάνει??? Αχρηστοι! Μόνο συνδρομή ζητάνε και ψήφους οταν έχουν εκλογες... 1 1
JasonK Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Εάν έχουμε σύστημα ΖΝΧ με λέβητα > 15kW, αλλά όχι 15kW σε θέρμαση ή κλιματισμό, μετράει η επιθεώρηση αυτή στην αναβάθμιση κατηγορίας;
michael1983 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Ολα αυτά επρεπε να είναι ξεκάθαρα από την νομοθεσία, αλλά δυστυχώς... Μεγαλη αδικία όμως και για τους τεχνολόγους που δεν πάνε πάνω από Α. Η ΕΕΤΕΜ τι κάνει??? Αχρηστοι! Μόνο συνδρομή ζητάνε και ψήφους οταν έχουν εκλογες... Συμφωνώ απόλυτα! Τουλάχιστον θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα μέσω σεμιναρίων ή προγραμμάτων επιμόρφωσης! Όχι μόνιμος αποκλεισμός!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα