imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2017 επί του θέματος 2 ειδοποιητήρια που δεν έχουν πληρωθεί είναι και αυτά της αδελφής μου θανούσης το 2010 (έχει και εισφορές κλάδου υγείας μέσα) και ξέρουν πολύ καλά ότι έχει αποβιώσει γιατί από το ταμείο της (νομικών) έχουν πληρώσει το εφάπαξ της, στη μάνα μου (το 2011) αυτή η (και-γαμώ-την-αριστερά) κυβέρνηση για να τα αρπάξει και νεκρούς ανασταίνει άμα λάχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Γιατι δεν μπορω να πληρωσω? Μου βγαζει μνμ η ΕΤΕ, οτι ειναι λαθος ο κωδικος ή το ποσο.. Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Νομίζω τα αρχικά 2 γράμματα στον κωδικό πληρωμής (σε μένα είναι RF) δεν πρέπει να τα βάλεις. Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ και τελικά πήγα σε κατάστημα και μου το είπε ο υπάλληλος στο γκισέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 (edited) Μπαινει ΟΛΟ το αλφαριθμητικο πεδιο του κωδικου πληρωμής. Απλα στο ταμειο ο υπάλληλος στην οθονη του μαλλον θα ειχε προσυμπληρωμενο το αλφαβητικο τμημα του κωδικού. Εχω κανει και τις δυο πληρωμές με ολο το πεδιο μεσω ebanking και εχουν εμφανισθει κανονικα στην καρτελα στον ΕΦΚΑ ως εξοφλημένες. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Απρίλιος 11 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 (edited) Μπαινουν κανονικα. Αν δεν τα βαλω, δεν προχωραει. Το σφαλμα μου το βγαζει οταν βαλω τον i-code και πατησω πληρωση. Edited Απρίλιος 11 , 2017 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 (edited) Το icode το παίρνεις απο το μηχανηματακι? Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Απρίλιος 11 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Μάλλον είναι θέμα της ΕΤΕ δες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Μέχρι τις 12/4 ειναι η παράταση ή μεχρι τις 13/4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 (edited) http://www.efka.gov.gr/_news/files/20170323.cfm Έως την 13η. Άρα περιλαμβάνεται και η 13η Απριλίου ή όχι; Edited Απρίλιος 12 , 2017 by Ghostrider Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Μου βγαζει μνμ η ΕΤΕ, οτι ειναι λαθος ο κωδικος ή το ποσο.. και εμένα το ίδιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα