Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Χαιρετώ το φόρουμ Είμαι στην αναζήτηση για αυτοκίνητο καινούργιο.. Ανάμεσα σε i10 , yaris και corsa είπα να πάω εδώ. https://www.car.gr/9281794-toyota-yaris-bi-tone-white-hsd Πήρα γνώμες απο 2 φίλους που το έχουνε και μ πανε τα καλύτερα Εχει κάποιος κάποια άποψη ή σχόλιο..Το οδήγησα ηταν απίστευτο και απλα ρωτάω συνάδερφοι μήπως έχετε κάτι παραπάνω να βοηθήσετε,..Συγνώμη για την αγγελία απλα το έχει εδώ ακριβώς όπως θέλω να το παραγγείλω..Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 (edited) Ειναι 3 διαφορετικά αυτοκίνητα, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε κινητήρες. Πετώντας το i10 εκτός, μεταξύ Α) πετρελαιοκίνητου/βενζινοκίνητου, φθηνότερου Κόρσα & Β) υβριδικού, ακριβότερου Yaris, εφόσον είχα τα χρήματα, θα έπαιρνα το Yaris (αν και η κρίση δεν ειναι αντικειμενική, έχω Auris). Σκέψου τις ανάγκες σου πρώτα που θες να ικανοποιήσεις με ενα αυτοκίνητο & σε συνδυασμό με την τσέπη σου, εύχομαι να επιλέξεις το καταλληλότερο για εσένα αυτοκίνητο. Edited Μάρτιος 12 , 2017 by Ghostrider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Ισχύει , τελείως διαφορετικά... Το yaris όπως τα μέτρησα εδω και μέρες και το έψαξα με καλύπτει απόλυτα. Το corsa και στην οδήγηση δεν μ έκανε αίσθηση.. Το μέλλοντικο κομμάτι δεν το ξέρω , αλλά έχω κάτι καλό προς το παρόν και μπορώ να κάνω την κίνηση. Για τις μπαταρίες έχω την επιφύλαξη αλλα θεωρώ πως δέν θα είναι θέμα..Για να δούμε.. Πάντως είναι πανέμορφο παραδέξου το.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 (edited) Απ' όσα έχω ρωτήσει στο συνεργείο που το πάω (εξουσιοδοτημένο), πέρα από τα πρώτα Prius που παρουσίασαν κάποια θέματα, δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με τα πιο σύγχρονα υβριδικά. Στο θέμα μας ξανά: ειναι ΠΑ ΝΕ ΜΟΡ ΦΟ, το παραδέχομαι. Ειδικά οι ζάντες σκοτώνουν. Άντε καλορίζικο & προσοχή στο πόδι σου μες στην πόλη, ώστε να εχει νόημα η ηλεκτροκίνηση! Edited Μάρτιος 12 , 2017 by Ghostrider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Με βοήθησες πολύ φίλε ghost ευχαριστώ πολύ. Ναι προσοχή και ηρεμία...θα βγάλει μπαμ τα λεφτά του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 ρε παιδιά..... 18000 για yaris.... στην πιο μικρή κατηγορία? Θα σε καλύψει σε χώρους λίγο αργότερα (οικογένεια? παιδιά?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 (edited) 18K για Yaris συγνώμη αλλα με την καμία. Με τα ίδια η λίγο παραπάνω πας σε πολύ καλύτερο και αλλη κατηγορία αν θες Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited Μάρτιος 12 , 2017 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Οτι πληρωνεις παιρνεις. Αν μιλαμε για υβριδικο θα κανεις αποσβεση. Τι παει να πει πολλα τα 18χιλ για γιαρις?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Κοιταξε παντως και το Honda Civic Diesel. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Το υβριδικό είναι θεωρητικό . Υπάρχουν ωραιότερα αυτοκίνητα όπως το C3 και με καλύτερο εξοπλισμό και περπάτημα , ενώ δεν μπλέκεις με μπαταρίες τώρα που ακόμα είναι στην θεωρία . Σε 10-15 χρόνια που θα έχουν εξελιχθεί θα προσφέρονται από όλες τις εταιρείες και δεν θα κάνουν 3-4000 για να τις αλλάξεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα