AlexisPap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Παρακολουθώ την συζήτησή σας και έχω μείνει με την απορία: Οι δικοί σας κανονισμοί φαίνεται να είναι διαφορετικοί από τους δικούς μου; Γιατί αναφέρετε ελάχιστες τιμές διαφορετικές από αυτές που βλέπω εγώ στους κανονισμούς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 π.χ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Προσφατη τροποιποιηση ΚΤΣ 16 http://sate.gr/data_source/2018%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A7%CE%A9%CE%94%CE%95-32213.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Γιατί δεν εχει ΑΔΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 https://diavgeia.gov.gr/doc/69%CE%928465%CE%A7%CE%98%CE%9E-%CE%A6%CE%99%CE%A0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Είναι στο ΦΕΚ που ήθελα να ανεβάσω παραπάνω και κατά λάθος ανέβασα το διπλανό του *.pdf με τη λέξη τροποποίηση. Διορθώνω ... ας επέμβει κάποιος mod γιατί μόλις το είδα ! τροποποίηση ΚΤΣ2016.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios mpasantis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 (edited) (από μεταφορά. Pavlos33) Καλησπέρα σας. Ο ΚΤΣ 16 αποτελεί την εξέλιξη του ΣΕΠ ΕΛΟΤ ΕΝ , ή θα πρέπει να λαμβάνονται και οι δύο κανονισμοί υποψην? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Edited Οκτώβριος 3 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Κατα τη γνωμη μου (ανεξαρτητα των σχεσεων μεταξυ τους) απο τη στιγμη που ο ΚΤΣ 16 εγκριθηκε με Υπουργικη Αποφαση υπερισχυει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 (edited) EN 12390-2 Testing hardened concrete Πλέον η λήψη δοκίμιου γίνεται με το προτυπο αυτό.Επειδή δεν το έχω (ΕΛΟΤ γαρ) στην αναζήτηση στο ιντερνετ αναφέρει αποσπασματικα Τα δοκίμια πρέπει να παραμένουν στις μήτρες προστατευόμενα από κρούσεις, δονήσεις και ξήρανση τουλάχιστον επί 16 ώρες και όχι περισσότερο από 3 ημέρες και σε θερμοκρασία 20 ± 5° C ή 25 ± 5° C σε ζεστά κλίματα. Το χειμώνα λαμβάνεται μέριμνα για την προστασία από παγοληψία και το καλοκαίρι από καύσωνα και εξάτμιση νερού. Μετά την αφαίρεση των μητρών τα δοκίμια πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία 20±2° C και σε ατμόσφαιρα σχετικής υγρασίας τουλάχιστον 95%, σε υγρό θάλαμο ή/και δεξαμενή νερού. Με ενδιαφέρει ο χρονος αφαίρεσης της μητρας οπως και η σχετική υγρασία και ο τροπος αποκτησης αυτής (δεξαμενη ή θάλαμο κτλ) γιατι στην ΣΚ 303 λέει άλλα οπότε δεν την λαμβάνουμε υπόψιν σωστά? Ισχυεί αυτο που γράφω απο ιντερνετ? Ψαχνοντας λίγο παραπανω βρηκα αυτο αρχείο ΤΕΕ library m2173_georgiou συγκριση ΣΚ με ΕΛΟΤ 12390.pdf Οποτε εν κατακλείδι η δεξαμενή νερού ενδείκνυται σε σχέση με τον θάλαμο με κλιμα με θερμοκρασια 20+ -2.Απλα στο ξεκαλούπωμα με μπερδευει 16 ωρες εως 3 ημέρες (ασυντηρητα πχ στις 3 ημέρες) για αυτό αν ξέρει κανείς κα΄τι είμαι ευγνώμων. Edited Δεκέμβριος 19 , 2018 by Elounda Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 (edited) Δεν ισχυει πλεον η ΣΚ 303 καθ οσον ο ΚΤΣ 16 αναφερεται ρητα (βλ &Α2 ) μεταξυ των αλλων και στο ΕΛΟΤ ΕΝ 12390-1,2 (βλ. και ΚΤΣ 2016 Δ5.4.3 "Τα δοκίμια της παραγράφου Δ5.4.1 θα παρασκευάζονται, σύμφωνα με τη Μέθοδο ΕΛΟΤ ΕΝ 12390.02" ). Μια βασικη διαφορα ειναι οτι μπορεις να συντηρησεις το δοκιμιο και σε νερο (οπως και σε βρεγμενη αμμο ) . Για τον χρονο δε θυμαμαι ακριβως .Θα δω το κειμενο και θα σου πω.Παντως γενικα συνισταται 24-36 ωρες. Edited Δεκέμβριος 20 , 2018 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα