Engineer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, έχει αρχίσει η διαδικασία ανάρτησης των εισφορών Φεβρουαρίου 2017 των Ελ. Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής. Επισημαίνουμε ότι η προθεσμία καταβολής των εισφορών Φεβρουαρίου 2017 λήγει την Μ. Πέμπτη 13.4.2017. Πηγή: https://www.e-forolo...medium=facebook Click here to view the είδηση
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 δε το πιασα αυτό. Το δικο μου ειδοποιητήριο ειχε 1/2017, 2/2017, βεβαια αναρτήθηκε 26/3 Και δεν ήξερα οτι θα παιρνε παράταση, πλήρωσα το 2/2017 σα ****κας.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 ... και αν το δει κάποιος μεμονομένα χωρίς να ξέρει περί παρατάσεων θα δει ότι εκδόθηκε σήμερα και θα πρέπει να πληρωθεί πριν 6 μέρες. Οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι ... τουλάχιστον το προηγούμενο είχε μια χρονική συνέχεια ...
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 οι νυμφευμένοι με εξαρτώμενο μέλος τη σύζυγο δείτε και την ημερομηνία γέννησής της κατά ΕΦΚΑ πριν από σένα το χάος πριν από σένα το τίποτα πριν από σένα κενό
hkamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2017 Περνάνε στη σύζυγο για ημερομηνία γέννησης την ημερομηνία γάμου. Από τότε γεννήθηκε ουσιαστικά!!! Σεξιστικόν!!! Τώρα..... που με εμφανίζει ανύπαντρο με 2 παιδιά; Καλό είναι ή κακό; 1
Baudolino Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Ενταξει εμένα με εμφανίζει ακόμα ανύπαντρο, αν και την έβαλα την συζυγο στο ΤΣΜΕΔΕ πριν 2 μηνες (και στα ιατρεία φαίνεται). Αλλά υποθέτω είναι πολύ νέο αυτό για την μηχανογράφηση τους... σε 2-3 χρόνια ίσως μπει...
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Τώρα..... που με εμφανίζει ανύπαντρο με 2 παιδιά; Καλό είναι ή κακό; μάλλον πρόβλεψη για το μέλλον όταν θα δει η άλλη τι σύνταξη θα πάρεις 1
pggiotas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 (edited) Τώρα..... που με εμφανίζει ανύπαντρο με 2 παιδιά; Καλό είναι ή κακό; Και σε εμένα το ίδιο εμφανίζει..... Αγαμος με δύο παιδιά.... Την σύζυγο την εμφανίζει κανονικά έγγαμη με τα στοιχεία μου περασμένα σωστά.... Μάλλον το ΤΣΜΕΔΕ δεν είχε καταχωρημένο την/τον σύζυγο αλλά μόνο τα τέκνα, λόγω του ότι πιθανότατα όταν η/ο σύζυγος ήταν ασφαλισμένος δεν την/τον δηλώσαμε ποτέ στα εξαρτώμενα μέλη.... Edited Απρίλιος 7 , 2017 by pggiotas
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής. Επισημαίνουμε ότι η προθεσμία καταβολής των εισφορών Φεβρουαρίου 2017 λήγει την Μ. Πέμπτη 13.4.2017. Πηγή: https://www.e-forolo...medium=facebook Click here to view the είδηση εγώ το ήξερα, ήδη έχω τακτοποιήσει,.... μα τωρα 2 μηνες εχουν ενημερώσει οσον αφορα τα ειδοποιητηρια φεβρουαριου, πως ήρθε να ανακοινωθεί χθες οτι εκδόθηκαν τα ειδοποιητηρια Φεβρουαριου?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 (edited) Για λογους ταξης. Στον νομο αναφέρεται οτι εκδίδονται μηνιαία. Την πρωτη φορα αναρτηθηκε 2μηνο λογω καθυστερησης αναρτησης του 1ου. Η πρωτη φορα είναι δυσκολη Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Απρίλιος 7 , 2017 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα