giorgosv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Απο το τοπικο κατάστημα ΕΦΚΑ (πρωην ΤΣΜΕΔΕ) μου είπαν ότι υπάρχουν πολλά λάθη σχετικά με την οικογενειακή κατάσταση των μελών τα οποία θα διορθωθούν εν καιρό μόλις τους δώσουν το δικαίωμα διορθώσεων τοπικά. Τωρα σχετικά με την ανάρτηση του Φλεβάρη...ασχολίαστο..
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Έλα μ@#$ι στον τόπο σου!!! Με έχει με ληξιπρόθεσμες εισφορές 3.271,85€ με ημερομηνία οφειλής 3/4/2017!!!!
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Αυτο το ποσο ειναι ακριβως οτι σου βγάζει η βεβαιωση εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ που θα βάλεις στην φορολογικη δηλωση? Σταλθηκε μεσω tapatalk
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 (edited) Όχι, το ποσό της βεβαίωσης είναι 7400 (Δεν θα βάλω αυτό στην εφορία βέβαια) Edited Απρίλιος 7 , 2017 by Faethon11
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Ok, ρώτησα γιατί κι εμένα μου εμφάνιζε ένα ποσό χθες ως οφειλή. Ηταν ακριβώς το ποσό που σε ρώτησα. Σημερα διορθωθηκε.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Μακάρι να είναι κάτι τέτοιο... Θα το δω την Δευτέρα γιατί ΤΣΜΕΔΕ δεν σηκώνουν τηλέφωνο (τι πρωτότυπο!!!)
vovos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Εγω δεν εχω ουτε λεφτα ουτε συζυγο.... Κακος μηχανικος. Ππλυ κακος.... Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2017 Και αυτοί που έχουν δηλώνονται ανύπαντροι για να έχουν πέραση.. και κάνουν τους κινέζους Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
nenulita Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Άκουγα συναδέλφους που έλεγαν για τα ειδοποιητηρια κ αναρωτιομουν το δικό μου γιατί δεν εμφανίζεται. Είπα να το ψάξω το θέμα κ ανακάλυψα πως έχω πεθάνει. Ναι ναι έχω εκτός της ημερομηνίας γέννησης κ ημερομηνία θανάτου. Αφού επικοινώνησα με εφκα μου είπαν να κάνω αίτηση στο τσμεδε (με φαξ!!!) στην αθηνα. Ένα μήνα τώρα καμία αλλαγή, ακόμη περιμένω την ανάσταση. Διατηρούσα μία ελπίδα για το Πάσχα αλλά τπτ. Το εφκα δεν μπορεί να κάνει κατι. Τσμεδε στη Θεσσαλονίκη δεν έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική καταχώρηση κ στην Αθήνα αδύνατον να τους βρεις στα τηλ. Την αίτηση Αναστάσης έστειλα ήδη 2 φορές...Κάνεις άλλος ομοιοπαθων??
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Μήπως νομίζουν ότι επικοινωνείς από τον παράδεισο; Φαντάσου να εμφανιστείς μπροστά τους.. Θαύμα θαύμα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα