Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είσαι απολύτως βέβαιη ότι, όντως είναι ορθή η Κατηγορία που έχει επιλεγεί; To σημειώνω διότι είναι καθοριστικό...

• Απαντήσεις 49
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

H αλλαγή χρήσης του υπογείου από ΒΧ σε ΚΧ προσμετράει στον υπολογισμό της Κατηγορίας; Δεν είναι δική μου η τακτοποίηση και τώρα προσπαθώ να το τσεκάρω..αν δεν προσμετράει όπως νομίζω είναι όντως Κατηγορία 4 

Δημοσιεύτηκε

Εγώ απλώς σου έκανα αυτή την επισήμανση για να σε προτρέψω έμμεσα να ελέγξεις οπωσδήποτε ολόκληρη τη δήλωση υπαγωγής και σε κάθε της λεπτομέρεια, αφού σκέφτεσαι άδεια νομιμοποίησης κ.λπ. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις μόνη σου...

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

Σ' ευχαριστώ πολύ, θα το κάνω οπωσδήποτε απλά δεν έχω όλα τα στοιχεία τώρα. Θα ήθελα και τη γνώμη σου όμως για το θέμα😄 Εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο πέραν της άδειας νομιμοποίησης; Σαν προσθήκη θα μπορούσε να περαστεί δεδομένου ότι δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί ως χώρος; Στην περίπτωση της νομιμοποίησης ,αν δεν υπάρχει άλλη λύση, μπορεί να γίνει χρήση της παρ.4 του άρθρου 94 ώστε να μειωθεί το πρόστιμο;

Δημοσιεύτηκε

Καλό είναι να το αποφασίσεις όταν θα έχεις όλες τις παραμέτρους στη διάθεσή σου.... Προφανώς, μια άδεια μονιμοποίησης λύνει όλα τα προβλήματα στο ακίνητο. Συμφέρει τον μηχανικό διότι αυτός θα πάρει πολλαπλάσια αμοιβή κι όχι το "βαρέλι δίχως πάτο" του πράσινου ταμείου... Αρκεί βεβαίως να μπορεί να εκδοθεί. 

Δημοσιεύτηκε

Θα μπορούσε πιστεύεις να εκδοθεί σαν προσθήκη με αυτά τα δεδομένα; Για να γλιτώσει απλά το πρόστιμο ο ιδιοκτήτης ασχέτως των υπόλοιπων παραμέτρων..δεδομένου ότι δεν έχει φτιάξει για την ώρα κάποιον αυθαίρετο χώρο που χρησιμοποιεί..τώρα έχει απλώς ένα κλειστό κουτί με τοιχεία που θεμελιώθηκε σε μεγαλύτερο βάθος αντί να γίνει ανισόσταθμη θεμελίωση και δεν έχει κάποια χρήση ως χώρος. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα πολύ..

Δημοσιεύτηκε

Μην ζητάς τη γνώμη μου.... Θα σε στενοχωρήσω... Προφανώς από ό,τι εύκολα μπορείς να καταλάβεις η δήλωση υπαγωγής πάσχει.... Κλειστοί χώροι, έστω και σε υπόγεια στάθμη δεν ξεφυτρώνουν στα καλά καθούμενα....

Κομπινούλα είναι του ιδιοκτήτη, που βρήκε έναν αδαή μηχανικό, που του έκανε μια δήλωση που πάσχει.... Προφανώς για να γλυτώσει πρόστιμο....

Συμβουλή: Δέσε πρωτίστως τον γάιδαρό σου πριν την οποιαδήποτε κίνησή σου (γερή προκαταβολή για να μελετήσεις το θέμα κ.λπ.)....

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

@ΙΑΣΟΝΑΣ το δέχομαι και το κατανοώ αυτό που λες και σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις συμβουλές σου.. Πραγματικά αν δεν βγάλω άκρη-που κατά κει πάει η ιστορία- θα τους στείλω στον προηγούμενο μηχανικό και αν μπορεί να τους ανοίξει τη δήλωση και να τους τη διορθώσει θα το προτιμήσω από το να εμπλακώ. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο καθώς έχει περαιωθεί η δήλωση, έχει πάρει και έγκριση από την επιτροπή και έχει εκδοθεί και μετέπειτα ΕΕΔΜΚ όπου δεν φάνηκε το υπόγειο. Άσε που θεωρώ πως και ο ιδιοκτήτης έχει έρθει σε επαφή με τον προηγούμενο μηχανικό πριν από εμένα και τους το απέκλεισε ο ίδιος και γι' αυτό απευθύνθηκαν σε άλλο μηχανικό ίσως..  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.