sito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Θα σου στειλω pm George δεν τους ενδιαφέρει καθόλου, απλά τα ριμάζουν όλα για να παραδοθούμε στους ξένους..Θα το δεις και 'γω θέλω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos131 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Kαι γω... Δεν το βαζεις δημοσια? Τοσο κρυφο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Και ποιος δεν θέλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 εγώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Τοιμαστείτε συνάδερφοι , οι αλλαγές θα είναι πολλές ...και αναγκαστικές Πες μου ότι θα ξαναμπεί ο χανταμπακης στο survivor... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 (edited) Θα το πούμε σύντομα , θα ανεβάσω αναλυτικά παράγραφο..Οχι ακόμα γιατι μια φορα ξεκίνησα να λέω για το κ.Στασινό και τον ρόλο του και περα απο αρνητικα σχόλια μου στελναν προσωπικά με ύβρεις οι οποίες δεν αρμόζουν σε μηχανικούς.. Και τρελό να με περνάγαν δεν θα τα λέγαν αυτα..Τελος πάντων Επίσης δεν είναι τυχαία τα πιστοποιητικά που δίνει το ΕΜΠ , γεωπονικό της ισοτιμίας με μάστερ , γιατι δεν ειναι μαστερ ακριβως θα αλλάξουν τέλη 17 με 18 τα προγράμματα ώστε να βγεί το 4+1 να γίνουν σύμφωνα με την συνθήκη της μπολόνια και να προσαρμοστεί στο επίπεδο 7 για όσους συνεχίζουν. Edited Απρίλιος 13 , 2017 by Mitsos Ribopaido Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlepouras Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Διαγραφες Μηχανικών γιατι δεν μπορούν να πληρώσουν εισφορές?η μήπως γιατι δεν συμφέρει να δουλευουν ως μηχανικοί και κλείνουν βιβλία ?μήπως δεν θελουν να δουν την πραγματικότητα εκει στο ΤΕΕ?μήπως δεν βλέπουν ότι αν δεν ηταν υποχρεωτική η εγγραφή θα είχαν μείνει 3 και ο κούκος εκει?Το ΤΕΕ εκπροσωπεί μόνο ΔΥ και μεγαλοεργολάβους.....τίποτα άλλο....τα χρόνια της κρίσης ειναι απλά ανύπαρκτο. έγραψε βέβαια λαμπρές σελίδες δόξας επι εποχής Σπρίτζη που έλεγε 'ναι σε ολα' (αρχές κρίσης). Την εποχή δηλαδή που άρχισε η ισοπέδωση και που το χρειαζονταν οι Μηχανικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piliadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Όπως στα αθλητικά ραδιόφωνα.. "..Επειδή τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα από μέσα.. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!.. Όλα είναι σχεδιασμένα.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα