nicsie Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2009 Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Από ότι έχω καταλάβει ανήκουν στον ίδιο ομιλο με τη Leica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokbel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Δίκιο έχεις ανήκει στον όμιλο Hexagon οπού επίσης ανήκει και η Leica.Προσωπικά τα είδα απο κοντά στην infacoma αλλά δεν κάθισα να τα επεξεργαστώ για πολύ ώρα.Αντιπρόσωπος είναι η jgc εκεί νομίζω θα βρείς περισσότερες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8esiolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Παιδιά τα είδα στη METEC και το πήρα. Είναι πολύ καλή λύση! Το laser είναι πολύ γρήγορο και παίρνει σε πολύ δύσκολα σημεία. Το menu είναι σχεδόν ίδιο με τα leica που έχω δουλέψει παλιά και είναι και φτηνότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Ποσο πανε δηλαδη 8esiolabos σε τιμη.....ετσι για να κανουμε και μια οικονομικη συγκριση με τις αλλες εταιριες...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2009 What you pay is what you get.!! θα τα δούμε στο μέλλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Ναι αλλα υπαρχει και το..... ''Public wants.....what public gets'' ....οπως λεγανε και οι The Jam σε ενα στιχο τους...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
8esiolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Έδωσα λίγο πιο πάνω από 4Κ euro και είμαι κομπλέ koulosb. Είναι μια χαρά για τις εφαρμογές μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Ποιό μοντέλο πήρες ακριβώς γιατί και γω ψάχνομαι αυτό τον καιρο?Παρελκόμενα μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
8esiolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Πήρα το 607SR και τα παρελκόμενα ήταν μέσα στην τιμή. Το έκλεισα στη Metec. Το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία (JGC) για ενα demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosTop Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Μια επισήμανση θα ήθελα μόνο να κάνω σε πιθανούς αγοραστές των Geomax, που ίσως να μη γίνεται αμέσως αντιληπτή με μια γρήγορη ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι προδιαγραφές του οργάνου όσον αφορά τη σκόνη και το νερό είναι IP54, το οποίο είναι γενικά κατώτερο αρκετών από τις υπόλοιπες εταιρείες (nikon, sokkia, trimble κλπ) όπου συνήθως είναι IP66 (στο wikipedia μπορείτε να δείτε την επεξήγηση της κωδικοποίησης). Επομένως, αν κάποιος προορίζει το όργανο για σκληρή χρήση (εργοτάξιο, βροχή κλπ) ίσως θα πρέπει να σκεφτεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό... Φυσικά, για όλες τις συνήθεις τοπογραφικές εργασίες, προφανώς αυτά είναι "ψιλά γράμματα", και δε θα ήθελα να αποθαρρύνω κάποιον από την αγορά του... απλά επειδή έχει τύχει να μετρήσω και σε ακραίες συνθήκες (στους -10 χιονίζοντας και στους +46 (υπό σκιά) με αμμοθύελλα) μου αρέσει το όργανο να είναι σκυλί... Σημαντική σημείωση: δε μετρούσα με προσωπικό εξοπλισμό, αλλά με εταιρικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα