tectonator Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Περίπτωση 2: κάνεις 10 άτοκες δόσεις προς τον πελάτη σου και ζητάς να πάρει όλο το ποσό από την τράπεζα σου κατευθείαν (τότε χρεώνεσαι επιπλέον προμήθεια από την τράπεζα σου) παίρνεις δλδ λιγότερα χρήματα. Πόσο είναι η προμήθεια που κρατάνε στο περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allobar Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Για τους συναδέλφους ΤΕ να ενημερώσω ότι οι τράπεζες για να εφαρμόσουν την προσφορά ζητούν την έναρξη της δραστηριότητας στην εφορία. Συνεπώς, όσοι ΤΕ έχουν δηλωμένους κωδικούς δραστηριότητας Μηχανικού μπορούν να επωφεληθούν των προσφορών, καθώς δε γίνεται κάποια άλλη διαστάυρωση στοιχείων. Βέβαια οι περισσότεροι είμαστε γραμμένοι και στο ΤΕΕ στις Τεχν. Επωνυμίες ούτως ή άλλως, οπότε νομίζω δεν τίθεται θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovos Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Σημερα πηγα στην alphabank να ρωτησω για pos. Εχουν κι αυτοι ενσυρματο και ασυρματο, 116 το ενσυρματο και 250 αν θυμαμαι καλα το ασυρματο. Ρωτησα την υπαλληλο αν δινουν το m pos που δινει η εθνικη και δεν ηξερε τιποτα. Ρωτησε καποιον υπευθυνο και τελικα το δινουν με 120+ φπα και 5 ευρω μηνιαια συντηρηση. Ολα εχουν προμηθεια 0,80/συναλλαγη. Μου ειπε πως αγοραζοντας τη συσκευη δεν υπαρχουν αλλα κοστη μηνιαια (αλλα εξοδα συντηρησης οπως του m pos). Επισης παρατηρησα πως και η πειραιως στην προσφορα της δεν αναφερει το mpos, ενω υπαρχει σε διαθεσιμοτητα. Στην εθνικη που πηγα δεν βρεθηκε κανεις να με εξυπηρετησει , δεν συγκινηθηκε κανεις και υστερα απο αναμονη 20 λεπτων, εφυγα. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 (edited) Η Alpha έχει δώσει προσφορά στο ΤΕΕ? εδιτ: Το ίδιο ερώτημα και για την Eurobank Edited Μάιος 16 , 2017 by Charlie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xavrias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Έχουμε νεότερα από τις προσφορές των τραπεζών για τα pos μιας και ο καιρός γαρ εγγύς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εύνοστος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 H Εθνική στην προσφορά της έχει και ένα "Πρόγραμμα ασφάλισης έργου" [...ολοκληρωμένη κάλυψη για κάθε ζημιά στο έργο ... ανθρώπινα λάθη, ελαττωματικό σχεδιασμό, ... παραλείψεις κατά την άσκηση της δραστηριότητάς του...] Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό; Άμα πρόκειται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο τζάμπα, τότε αξίζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavria Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Η λύση του Free POS από τη Viva, μας καλύπτει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Διάβασε από εδω και όλα τα επόμενα posts των σελίδων της παραπομπής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavria Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Διάβασε από εδω και όλα τα επόμενα posts των σελίδων της παραπομπής μου. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα