dada Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 ευχαριστώ, δεν είδα το 2019 και πελάγωσα!!!
giannisp Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Και εγω δεν βλεπω φως...βεβαια οι τυποι ειναι απροβλεπτοι
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 σε "πηγαδακια" συναδελφων με ενημερωση εκ των "εσω" αναφερθηκε σημερα το πρωι και γιαυτο το ειπα με τη σειρα μου μηπως και υπαρχει κατι νεωτερο προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μαλλον θα εχουμε τον νεο νομο οπως ειπε και ο giannisp ειναι απροβλεπτοι
μαρικα Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Προλαβαίνει να ψηφιστεί, να φτιάξουν το σύστημα του ΤΕΕ, να ορίσουν επιτροπές ως τις 8/6?
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Ηθελα να ήξερα τον υπηρεσιακό κόπανο παράγοντα που εισηγήθηκε τις 3μηνες και τώρα την μηνιαία παράταση. Γιατί ο υπουργός αποκλείεται να είναι ( λόγω άγνοιας ).
μαρικα Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 δεν ειναι ετοιμα ? Aν ήταν έτοιμα, γιατί δεν το βγάζουν να το δούμε; Ο Γρυλλάκης είπε οτι δεν θα θέλει βεβαίωση μηχανικού για αποδοχές κληρονομιάς κλπ, αλλα δεν είπε τίποτα για στατικό έλεγχο και ελεγκτές δόμησης.
Elounda Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 Να μας πεί και για τις ανασυστάσεις φακέλων-ταυτότητα κτιρίου-ΜΣΔ αφού τα ξέρει τόσο καλά .........
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 επίσης πολύ κρίσιμο σημείο της μετάβασης είναι: 1. δηλώσεις που δεν είναι σε καθεστώς οριστικής υπαγωγής 2. δηλώσεις σε οριστική χωρίς ανεβασμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να μεταφερθούν στο νέο νόμο (και τις διαφορετικές απαιτήσεις του) ή όχι?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα