kostas.rakitzis Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 (edited) Συνάδελφοι καλημέρα σας, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Θέλω να εκτυπώσω τμηματικά την οριζοντιογραφία ενός δρόμου. Έχω στήσει το layout και προσπαθώ με διαδοχικά viewports να εκτυπώσω διαδοχικά τμήματα του δρόμου. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν προσπαθώ να στρέψω ένα τμήμα δρόμου μέσα στο viewport έτσι ώστε να εκτυπωθεί "οριζόντια" (με αλλαγή του βορρά φυσικά), αλλάζει και η διεύθυνση ολόκληρου του model. Μπορεί καποιος συνάδελφος να βοηθήσει? Σας ευχαριστώ Edited Μάιος 16 , 2017 by kostas.rakitzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coltrane Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Αν χρησιμοποιήσεις την εντολή dview , twist μέσα από το παράθυρο του layout θα έχεις στραμμένη την άποψη του σχεδίου στο συγκεκριμένο παράθυρο αλλά το model δεν θα επηρεαστεί. Μάλιστα στο ίδιο layout μπορείς να έχεις πολλά παράθυρα (views) με διαφορετικές στροφές των απόψεων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.rakitzis Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Coltrane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα