JimakosR Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 αφου στο τέλος όλοι θα δωσουν εξετασεις στο εμπ για να αναγνωριστουν αρα ποιο το νοημα της συζητησης. του τει ειναι πτυχιουχος του αει διπλωματουχος οποτε του τει ο μηχανικος δεν θα εχει ποτε τα επαγγελματικα δικαιωματα του μηχ του αει τελος. ΣτοΤΕΕ εννοείς? ποιο εμπ.. Το εμπ δεν εχει κανενα δικαιωμα εξετάσεων αγαπητε.. Επίσης το τελος και το ποτε όχι εδω ... Ηρεμα
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Οπότε, με την εξίσωση ΑΕΙ και ΤΕΙ πόσους αποφοίτους μηχανικούς, κατά κλάδο, θα παράγει η βαρια βιομηχανία "Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία" της Ψωροκώστενας κάθε χρόνο; Απορία: με πόσα μπαλτομόρια χορταίνει σήμερα ένας μηχανικός; ΥΓ: Μην σπρώχνεστε, όλοι θα πληρώσετε ταμεία.
fotis91 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δεν υπάρχει εξίσωση ΑΕΙ ΤΕΙ γιατί γράφονται ανακρίβειες και γίνονται συγκρίσεις των τεχνικών επαγγελμάτων με τα ιατρικά και τα παραϊατρικά επαγγέλματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Να είστε περισσότερο πρόσεκτικοί όλοι στο ότι γράφετε εδώ μέσα(και εγώ μαζί) γιατί υπάρχουν αναγνώστες μη μηχανικοί και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.
JimakosR Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Eξισωση ΑΕΙ-ΤΕΙ υπάρχει απο το 2001 ... Τώρα την είδατε.? Διακοπές στην μαδαγασκάρη κάνατε? Επίσης είπαμε δεκτό σαν πρώτο βήμα αφου ρυθμιστουν κάποιες παραμέτροι όπως επαγγελματικά, ασφάλιση, απαιτήσεις και πολλά άλλα. Δουνε και λαβειν ειναι η ιστορία
GMEPH Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Αν γίνει αυτό πριν ξεκαθαρίσουν τα Π.Δ. των Ε.Δ. μας θα είναι η ταφόπλακά μας . -
michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Συμφωνώ. Συνάδελφος εδώ παρέθεσε κάποια παλαιότερη πρόταση του ΤΕΕ για τα Ε.Δ., η οποία είναι τουλάχιστον καταστροφική για τους περισσότερους από εμάς!
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Αν δείτε θέλουν να το κάνουν όπως με τα των ενεργειακών επιθεωρητων... Κλίμακα Γ και αν.... Ας μας λέγανε τουλάχιστον μεταπτυχιακό και φουλ δικαιώματα πάρα έτσι... Sent from my iPhone using Tapatalk
THANOS15 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Ναι αγόρι μου ότι πεις...Ντάξ νταξ ... Εγώ δεν ξέρω γιατι ,θές να το πείς μ@@ακια θες εμπειρία, αφήνω τις πράξεις μου να μιλήσουν.. Σε ευχαριστώ πάντως που μου απευθυνεις το λόγο...Σε ενα ταπεινό Ασπαιτιανο.. Ηδη τα λόγια σου δείχνουν την εικόνα σου.. Δόξα το θεο είσαι στο ολοένα και πιο μικρό κλειστό κλαμπ.. Ποιες πράξεις να μιλήσουν ?Να τις δούμε. η ΑΣΠΑΙΤΕ δηλαδή Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ παρέχει δικαίωμα διδασκαλίας στην ειδικότητα στη Β/θμια Εκπαίδευση κανε ένα μεταπτυχιακό να γίνεις καλύτερος δάσκαλος στα ΤΕΧΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ. Οι γνώσεις και οι σπουδές δεν είναι αποτέλεσμα συνδικαλιστών. το Δόξα το θεο είσαι στο ολοένα και πιο μικρό κλειστό κλαμπ..δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να πείς?
JimakosR Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Καταρχάς έχω τελειώσει, τελειώνω το μεταπτυχιακό και είμαι ηλεκτρολογος μηχανικός παρεπιπτοντως φίλε μου... Συνδικαλιστης εγώ? Γελαω φίλε μου πες και άλλΑ.. Να είσαι καλα
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 .... Χαλαρώστε λίγο.... + ... έως και μπόλικο.......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα