manou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 καλησπέρα! μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίσζει πως είναι δυνατόν να μετατραπέι ένα αρχείο pdf σε jpeg? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpavlidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 σε ένα κλειδωμένο pdf που είχα παλαιότερα έσωσα κάθε σελίδα με print screen σε jpeg μέσω photoshop με μικρή πτώση ποιότητας.''pdf2jpeg" στο google search δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 απλά θέλω να βάλω ένα pdf χάρτη στο autocad και δυστυχώς πέραν του print screen δεν μου έχει δουλέψει και εμένα κάτι άλλο. σκέφτομαι να δοκιμάσω να το μετατρέψω πρώτα σε dxf! ευχαριστώ πολύ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Δυνατότητα save as jpeg έχει το Adobe Acrobat Professional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Ακριβως.... Υπαρχει κ στο απλο acrobat η δυνατοτητα να "κοψεις" ενα κομματι του εγραφου ή και ολοκληρο σε φωτογραφια... tools-->select&zoom-->snapshot tool.. επιλεγεις οτι θελεις και αυτοματο το κανει αντιγραφη στο προχειρο...Μετα μπορεις να το κανεις επικολληση οπου θες εσυ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Και το κάνεις επικόληση στην ζωγραφική όπου μετά το σώνεις ως jpeg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Ευχαριστώ πολύ! το tools-snapshot-select δούλεψε τέλεια από Acrobat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Επειδή το δοκίμασα,το αποτέλεσμα της διδικασίας tools-->select&zoom-->snapshot tool και μετα paste στο autocad έχει καλύτερη απόδοση απο να το κάνεις paste σε πρόγραμμα ζωγραφικής και να το μετατρέψεις σε bitmap ,jpeg και να το εισάγεις στο autocad.Για δοκιμάστε το και σεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 εγώ το ανοίγω από το Photoshop και το σώζω ως jpeg κλπ και είναι σε άριστη ποιότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 και αν αντί για photoshop θέλουμε κάτι σε δωρεάν και ανοικτού κώδικα υπάρχει και το http://www.gimp.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα