Giwrgos_ecce Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Καλησπέρα, με εχουν δεχτεί στα 2 παραπάνω πανεπιστήμια, το Delft γενικά έχει καλύτερη φήμη εδω στην Ελλάδα. Παρόλαυτα δεν είμαι μεγαλος φαν της Ολλανδίας και θα προτιμούσα να παω Δανία. Απο την αλλη εχω ακούσει οτι στο DTU είναι αρκετά χαλαρά το Master και δεν ξερω αν έχουν υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και γνώσεων. Για το Delft εχω ακούσει οτι είναι δύσκολο αλλά αποκομίζεις πολύ καλές γνώσεις για την αγορά εργασίας. Γνώμες?
giwrf Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Delft απο τα κορυφαια στον κοσμο. Μπραβο σου
project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 (edited) Σε τί αντικείμενο είναι το καθένα; Συγχαρητήρια κι από μένα. Edited Ιούνιος 1 , 2017 by project.breeze
Giwrgos_ecce Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Σας ευχαριστώ. Στο DTU στο Computer Science and Engineering, και στο Delft στο Embedded Systems
project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Σας ευχαριστώ. Στο DTU στο Computer Science and Engineering, και στο Delft στο Embedded Systems Εγώ θα έλεγα να δεις ποιό μεταπτυχιακό σου αρέσει περισσότερο. Για την χώρα έχεις ήδη επιλέξει μία από τις δύο, αν σου αρέσει και το μεταπτυχιακό του DTU μην αφήσεις το "βαρύ" όνομα του Delft να σε κατευθύνει. Άλλωστε, υπάρχει πιθανότητα εκεί που θα τελείωσεις να μείνεις και για δουλειά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα